Zimbrul Slobozia Conachi – prima echipă calificată la turneul final al Cupei de Iarnă ”Nicolae Rainea”

58
La fel ca în fiecare iarnă Asociația Județeană de Fotbal Galați organizează Cupa de Iarnă, competiție ce se dispută în sală, în memoria fostul mare arbitru internațional Nicolae Rainea, fostul șef al AJF Galați. La competiție participă echipele din Liga a IV-a și a V-a. Duminică, 21 ianuarie, la Sala Sporturilor din Cudalbi, s-au disputat meciurile din zona 1 a turneului, turneu câștigat de Zimbrul Slobozia Conachi, una dintre echipele din fruntea Ligii a IV-a. Ca urmare a victoriei de la Cudalbi ”zimbrii” vor juca la turneul final al Cupei de Iarnă, turneu ce se va disputa la Galați duminică, 11 februarie.
Alături de prima echipă de la Zimbrul la zona de la Cudalbi au mai participat alte alte cinci echipe: Voința Cudalbi, (Liga a V-a), Flacăra Pechea, (Liga a V-a), Prutul Vlădești, (Liga a V-a), Viitorul Costache Negri, (Liga a IV-a), și Zimbrul 2 Slobozia Conachi.   
Ocupanta locului trei în Liga a IV-a, după ce s-au disputat meciurile din tur, echipa din Slobozia Conachi a câștigat turneul de la Cudalbi de o manieră categorică, fără gol primit. În faza grupelor ”zimbrii” au învins cu un dublu 12 – 0  Flacăra Pechea și Viitorul Costache Negri, iar în finală Zimbrul Slobozia Conachi a trecut cu scorul 3 – 0 de gazdele turneului Voința Cudalbi. În finala mică a turneului de la Cudalbi, pentru locurile 3 – 4, Flacăra Pechea a învins cu scorul 6 – 1 echipa secundă a clubului din Slobozia Conachi, iar în finala pentru stabilirea locurilor 5 – 6 Viitorul Costache Negri a învins, scor 4 – 1, echipa de Liga a V-a Prutul Vlădești. 

Zona doi de la Cupa de Iarnă ”Nicolae Rainea” se va disputa sâmbătă, 27 ianuarie, la Tecuci. Deținătoarea trofeului este Suporter Club Oțelul Galați, echipa ce activează acum în eșalonul trei a triumfat sezonul trecut cu trei victorii în cele trei jocuri de la turneul final.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal