Zona Tecuci de la Cupa de Iarnă a fost câștigată de Gloria Ivești. ”La turneul final mergem să ne bucurăm de fotbal”

22
Sala de Sport din Tecuci a găzduit duminică meciurile din zona doi de la Cupa de Iarnă ”Nicolae Rainea”. La turneu au participat echipele din zona Tecuci: Gloria Ivești, locul patru în Liga a IV-a la finalul turului, Juventus Toflea,  ultima clasată din primul eșalon fotbalistic județean, Viitorul Umbrărești, echipa de pe locul 7 la finalul turului Ligii a IV-a, și Muncitorul Ghidigeni, ocupanta locului nouă în Liga a IV-a la finalul turului. 

Despre turneul de la Tecuci ne-a vorbit președintele de la învingătorilor Sebastian Bobocea. ”Turneul găzduit de CSS Tecuci a reprezentat o experienţă deosebită pentru tinerii noştri jucători. Pentru noi a fost un prilej de întărire a relaţiilor de prietenie și de a ne bucura din nou de fotbal după cele două luni de vacanță. Organizarea a fost impecabilă, jocurile au fost palpitante, echipa noastră s-a descurcat bine şi de fiecare dată am învins fără drept de apel, 5 – 1 cu Juventus Toflea, 7 – 0 cu Viitorul Umbrărești, 7 – 1 cu Muncitorul Ghidigeni, ne-a spus Sebastian Bobocea. 
Legat de premiile individuale acordate la finalul turneului președintele Gloriei ne-a mărturisit că premiul pentru jucătorul turneului nu s-a mai acordat, acesta ar fi trebuit împărțit de proaspeții campioni zonali. ”O altă realizare remarcabilă este cea a căpitanului Claudiu Racoviță, care a obținut titlul de golgheter, cu 11 goluri. Trofeul pentru cel mai bun jucător nu s-a mai acordat, deoarece trebuia împărățit de către toți cei 15 jucători ai noștri. Felicitări băieților, ne-au arătat de ce iubim fotbalul!”
Conform președintelui Sebastian Bobocea jocurile de la Cupa de Iarnă sunt prilejul perfect de pregătire pentru returul Ligii a IV-a. ”Pregătirea pentru returul Ligii a IV-a constă în aceste turnee care cu siguranță ne vor ajuta atât cu pregătirea fizică cât și cu experiența”.

În ceea ce privește turneul final al Cupei de Iarnă Sebastian Bobocea ne-a spus că obiectivul echipei este bucuria de a juca fotbal. ”La turneul final mergem să ne bucurăm de fotbal. Sun echipe foarte puternice acolo an d an și nu putem emite alte pretenții. Dar plăcerea fotbalului nu ne-o poate lua nimeni”. 

Lotul echipei din Ivești a fost format din sportivii: R. Covîț, N. Tudosă, I. Ion, G. Iordache,  M. Lupu, M. Alecsandrescu, C. Racoviță, M. Racoviță, V. Matei, L. Tiron, A. Sava, M. Cristea.
Turneul final al Cupei de Iarnă se va disputa la
Galați la data de 11 februarie, iar la ultimul act al competiției au
obținut calificarea: Zimbrul Slobozia Conachi, Gloria Ivești și Quantum
Club Galați
. A patra echipă calificată la turneul final se va cunoaște
după meciurile din zona 4. Ultima zonă a competiției se va disputa
duminică, 4 februarie, la Șendreni.
 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal