Abonamente cu prețuri rezonabile la SC Oțelul

19
Gruparea gălățeană de Liga a III-a Suporter Club Oțelul a anunțat prețurile abonamentelor pentru partea a doua a campionatului, returul. Conform site-ului oficial al grupării gălățene vor fi scoase la vânzare trei tipuri de abonamente, toate la prețuri rezonabile. Un abonamente pentru meciurile de la Tribuna a II-a va costa 29 de lei, pentru Tribuna I prețul abonamentului pentru retur este 39 de lei, în timp ce abonamentul pentru retur de la Tribuna zero costă 99 de lei. Foarte important de menționat membrii oficiali, socios, vor avea acces gratuit la jocurile de pe teren propriu din retur. 
Totodată clubul gălățean a anunțat și prețurile biletelor de intrare la meciurile din retur. Prețurile tichetelor de acces costă între 2 și 20 de de lei. Cei care doresc să asiste la jocuri din Peluza Nord vor avea de achitat 2 lei, prețul unui bilet, la Tribuna a II-a prețul unui bilet pentru retur va costa 5 lei, 7 lei este prețul unui bilet la Tribuna I, iar cei care doresc să asiste la meciuri din Tribuna zero vor avea de plătit 20 de lei.  
În retur, pe teren propriu, SC Oțelul are programate cinci, plus unul, jocuri. Primul meci de pe teren propriu este programat pentru 17 martie, cu CSM Focșani. La data de 31 martie, SC Oțelul va primi replica celor de la Sănătatea Darabani, pe 21 aprilie gălățenii vor juca cu CSM Roman, la 5 mai este programat jocul cu Olimpic Cetate Râșnov, iar ultimul meci de pe teren propriu din acest sezon este programat pentru 26 mai. De asemenea, la data de 14 aprilie, SC Oțelul ar trebui să joace pe teren propriu cu cei de la Avântul Valea Mărului, echipă care a anunțat că se retrage din campionat.
Altfel, sâmbătă, 3 martie, de la ora 15.00, SC Oțelul va juca primul meci din retur pe terenul concitadinei Metalosport, stadionul Dunărea. Suporter Club Oțelul este pe locul patru în clasamentul de la finalul turului cu 29 de puncte, două puncte mai puțin decât liderul Aerostar Bacău.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal