BASCHET: Phoenix, încrezătoare înaintea turneului final al Cupei

12

Pentru al doilea sezon consecutiv echipa de LNBM de la CS Phoenix va juca la turneul final, Final 8, al Cupei României. Sâmbătă, 10 februarie, începând cu ora 17.15, la Sfântu Gheorghe, în direct la FRB TV (youtube) Phoenix va juca în faza sferturilor de finală a Cupei cu cei de la CSM CSU Oradea.

Legat de jocul de sâmbătă, Florin Nini, antrenorul de la Phoenix s-a declarat încrezător în șansele echipei de a se califica în faza superioară a Cupei, mai ales că jocul se dispută pe teren neutru în ”Sepsi Arena”: ”Așa cum am spus după meciul de la Oradea, acolo a fost un meci de campionat, la Cupă va fi un meci de totul s-au nimic. Desigur, voi discuta cu băieții, am arătat că avem potențial, că putem juca cu echipele puternice. Ținând cont că jucăm pe teren neutru nu este un avantaj deosebit pentru una dintre echipe, este un meci deschis oricărui rezultat”. 

Căpitanul, Tony Gugino, a declarat că jocul de sâmbătă va fi unul de totul s-au nimic:  ”La Cupă vom da totul, asta încercăm la fiecare meci. Dacă vom face asta ne putem bate cu oricine, cu orice echipă din Ligă. Meciul de la Cupă va fi unul de totul s-au nimic”.

”Shooting gurad-ul” Tudor Sabău, a declarat că are așteptări mari de la jocul de sâmbătă de laSfântu Gheorghe: ”De la meciul de Cupă avem așteptări mari. Acum cu jucătorii noi a fost mai greu la început, dar încet – încet  începem să arătăm a  echipă, ne așteptăm să facem o surpriză la Cupă”.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal