BASCHET: Phoenix primește miercuri replica ultimei clasate din LNBM

23
După o pauză în care echipa națională a susținut meciurile din preliminariile  FIBA Basketball World Cup 2019 echipa masculină de la Phoenix revine la jocurile din LNBM. Echipa pregătită de Florin Nini va juca miercuri, 28 februarie, de la ora 19.00, pe teren propriu, Sala Sporturilor Dunărea, cu cei de la Dinamo București. 
Meciul contează pentru etapa a 19 – a din LNBM, etapă ce este programată de FRB să se dispute în jurul datei de 7 martie, dar cu acceptul ambelor echipe se va disputa în devans față de restul etapei. Phoenix este mare favorită în jocul de miercuri, în clasamentul din LNBM gălățenii sunt pe locul 7 cu 25 de puncte, 8 victorii – 9 înfrângeri, în timp ce Dinamo este pe ultimul loc fără victorie în acest sezon 0/17. În tur Phoenix s-a impus la București cu scorul 102 – 61.   
După jocul cu Dinamo pentru Phoenix urmează o serie de trei jocuri consecutive cu echipele care compun plutonul fruntaș din LNBM. Sâmbătă, 3 martie, gălățenii vor juca pe terenul celor de la CSU Sibiu, locul doi, peste o săptămână, 10 martie, Phoenix se va deplasa la Timișoara pentru jocul cu echipa de pe locul trei SCM Timișoara, iar seria de trei jocuri va fi încheiată cu jocul de pe teren propriu, 17 martie, cu liderul U BT Cluj – Napoca. În afara celor trei meciuri, până la finalul sezonului regulat, Phoenix va mai juca cu SCMU Craiova (locul 8, 8/8), pe teren propriu, 24 aprilie. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal