BASCHET: Phoenix se duelează sâmbătă cu Steaua în LNBM

30
În LNBM sunt programate la sfârșitul săptămânii jocurile din etapa a XVII-a din sezonul regulat. La Galați, Sala Sporturilor Dunărea, cei de la Phoenix vor juca sâmbătă, 3 februarie, începând cu ora 19.00, cu cei de la Steaua București.   
Cele două adversare de sâmbătă din ”Polivalentă” au obiective diferite în acest sezon. Gazdele trag pentru un loc în play – off – ul LNBM, în timp ce echipa bucureșteană este una dintre echipele care se luptă pentru câștigarea titlului. Înaintea jocului de sâmbătă Phoenix este pe locul opt în LNBM 7/8, victorii – înfrângeri 22 de puncte, în timp ce Steaua este pe poziția a patra cu 28 de puncte, 12/4.   
Phoenix abordează jocul de sâmbătă după replica bună de pe terenul celor de la CSM CSU Oradea, joc încheiat cu victoria bihorenilor, scor 71 – 86, în timp ce Steaua vine la Galați după o serie de cinci victorii consecutive, una dintre ele chiar în ”Polivalentă” cu cei Poli Iași, de altfel în anul 2018 Steaua a câștigat toate cele cinci meciuri disputate, ultima înfrângere datează din 28 decembrie tot pe terenul celor de la CSM CSU Oradea. 
Jocul de sâmbătă va fi arbitrat de Marius Ciulin, Ciprian Stoica și Dragoș Barbu, în timp ce comisar din partea FRB va fi Mircea Martiș. La jocul de sâmbătă invitat special va fi Daniel Florea, fostul fotbalist de la Oțelul, Dinamo București si
Sahtior Donetk, retras oficial din activitatea de jucător la finalul săptămânii trecute.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal