Dunărea a cedat și al doilea joc cu Progym Gheorgheni

31
Hocheiștii de la Dunărea au pierdut și al doilea joc din”dubla” cu Progym Gheorgheni, meciuri importante pentru calificarea în play – off, semifinalele Campionatului Național de Seniori. După înfrângerea de vineri de la Galați, scor 2 – 5, gălățenii au cedat jocul de la Gheorgheni cu scorul 2 – 4.  Progym a câștigat prima repriză, scor 1 – 0, gol marcat de Borisenko. După două reprize cele două echipe se aflau la egalitate, scor 1 – 1, Dunărea a egalat în partea secundă, gol marcat de Donatas Kumeliauskas, pasă Ciprian Țapu și Valentin Aleksiuk. În ultima treime gazdele s-au impus cu scorul 3 – 1.  Novak a trecut echipa gazdă în avantaj, scor 2 – 1, Dunărea a egalat la 2 prin golul aceluiași Donatas Kumeliauskas, pasă Valentin Aleksiuk, însă la mai puțin de un minut Progym a trecut din nou în avantaj, scor 3 – 2, gol marcat de Nikita Butsenko, gol marcat în power – play. În finalul meciului Dunărea a forțat egalarea, echipa gălățeană a beneficiat de un moment de superioritate numerică, a scos portarul, însă Progym a marcat în poarta goală. 
În clasamentul din Campionatul Național de Seniori Dunărea este pe locul cinci cu 32 de puncte din 28 de jocuri, un punct și un joc mai puțin decât echipa de pe locul patru Steaua București, 33 de puncte, 29 de jocuri. Până la încheierea sezonului regulat cele două adversare pentru locul de play-off mai au de jucat cu Corona Brașov. Dunărea la Galați, 15 și 16 februarie, Steaua la Brașov, 19 februarie, meciul fiind chiar ultimul din sezonul regulat al Campionatului Național de Seniori. 

Dunărea: Bogdan Alexandru Popa, Laszlo Arnold – portari;

Ivan Zheltov, Hildebrand Szabolcs, Orban Szilard, Ciprian Țapu, Pal Zsombor, Elod Antal – fundași;

Donatas Kumeliauskas, Sergy Chernenko, Szocs Szabolcs, Adrian
Irimia, Anton Cristian Popa, Lorincz Levente, Andriy Butochnov, Anton
Butochnov, Mykola Kolyada
– atacanți; Antrenor: Cristi Munteanu. Statistica oficială a jocului aici
De remarcat, echipa din Harghita a avut în lotul pentru jocul de astăzi cinci foști jucători de la Dunărea: Attila Goga, Juraj Durkech, Bogdan Neagoș, Lajos Nyerges, Dimitri Nimenko, trei dintre ei, Goga, Durkech și Nyerges, au evoluat pentru echipa gălățeană chiar în acest sezon.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal