Dunărea încheie sezonul regulat cu două meciuri, la Galați, contra Corona Brașov

14
Cele două jocuri restante cu Corona Brașov, din Campionatul Național de Seniori, vor fi susținute de hocheiștii de la Dunărea joi și vineri, 15 și 16 februarie. Începând cu ora 18.30, echipa gălățeană va juca meciurile ultimelor șanse de calificare în play-off. În cele două jocuri restante cu Corona – campioana României, hocheiștii gălățeni trebuie să câștige puncte pentru a reveni pe locul de play-off. 
În clasamentul la zi din CNS Dunărea este pe locul cinci, primul sub locurile care asigură prezența în semifinale, cu 32 de puncte din 28 de jocuri, un punct, și  un joc, mai puțin decât echipa de pe locul patru Steaua București. Pentru a nu aștepta rezultatul din meciul de închidere al sezonului regulat, la data de 19 februarie, Steaua va juca cu Corona, Dunărea trebuie să câștige puncte în dubla restantă cu cei de la Brașov.    
Corona Brașov abordează jocul de la Galați de pe locul trei cu 55 de puncte, din 25 de jocuri. După un start de sezon mai puțin reușit ”lupii” au schimbat conducerea tehnică, în locul canadianului Martin Lacroix a fost adus slovacul Julis Penzes, fostul antrenor de la Dunărea, iar efectul schimbării s-a văzut imediat Corona este neînvinsă în ultimele 17 jocuri disputate în Campionatul Național și Erste Liga. În jocurile din actuala ediție a Campionatului Național cele două adversare de joi și vineri s-au întâlnit de patru ori. Corona a câștigat toate cele trei jocuri de la Brașov (7 – 0, 10 – 3, 5 – 2), în timp ce Dunărea a câștigat singurul meci de la Galați, în debutul sezonului, scor 3 – 2, după executarea loviturilor de departajare. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal