Dunărea – victimă sigură în fața ”lupilor”

23
Cu lotul decimat de accidentări la care se adaugă și plecările din ultima vreme, hocheiștii de la Dunărea nu au reușit să ofere o replică decentă campionilor de la Corona Brașov în primul meci din ”dubla” restantă cu Corona Wolves Brașov. Primul joc al restanței cu ”lupii” a fost pierdut de Dunărea cu scorul 1 – 7. Brașovenii și-au asigurat victoria încă din prima repriză câștigată cu scorul 5 – 0. Treimea secundă s-a încheiat la egalitate, scor 1 – 1, în timp ce ultima parte a jocului a fost câștigată de oaspeți cu scorul 1 – 0. Singurul gol al gălățenilor a fost marcat de Szocs Szabocs, în urma unui contraatac, la scorul 5 – 0 pentru brașoveni. 
Vitali Donika, antrenorul care a condus echipa de pe bancă astăzi, a avut la dispoziție o rotație destul de scurtă, nici trei linii, lituanianul Donatas Kumeliauskas, trecut pe foaia de joc, nu a putut evolua din cauza unei accidentări. 
Dunărea: Bogdan Alexandru Popa – portar; 
Ciprian Țapu, Valentyn Aleksiuk – Hildebrand Szabolcs, Orban Szilard – Pal Zsombor, Antal Elod – fundași; Anton Cristian Popa, Sergy Chernenko, Mykola Kolyada – Andriy Butochnov, Adrian Irimia, Anton Butochnov – Szocs Szabolcs, Lorincz Levente – atacanți.
De remarcat, echipa din Brașov, condusă de pe bancă de staff-ul tehnic cu care Dunărea începea sezonul trecut, a obținut a 18 -a victorie consecutivă. Mâine, vineri, 16 februarie, de la ora 18.30, este programat al doilea joc al restanței. Pentru a obține calificarea în semifinalele Campionatului Național de Seniori gălățenii trebuie să scoată punct(e) din jocul de vineri. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal