Florin Nini: ”În acest moment nu avem fondurile necesare să participăm la turneul final al Cupei!”

9
După jocurile din etapa a XVII-a Liga Națională de Baschet Masculin se va întrerupe, iar o parte dintre grupările din prima ligă vor juca la turneul final, Final 8, al Cupei României, între 10 și 13 februarie, la ”Sepsi Arena”, din Sfântu Gheorghe. Cei de la Phoenix au programat în prima manșă a turneului final meci cu CSM CSU Oradea, în faza sferturilor de finală. 
Din cauza întârzierilor cu care se repartizează bugetele de la autoritățile locale Clubul Phoenix nu deține fonduri pentru a face deplasarea la Sfântu Gheorghe pentru turneul final al Cupei. ”Așa cum știți săptămâna viitoare echipa noastră participă la spectacolul Final 8 de la Cupa României, competiție foarte bine organizată  la Sfântu Gheorghe într-o sală modernă de 3.500 de locuri, și vreau să vă spun că noi, în acest moment, nu avem fondurile necesare să participăm din punct de vedere al competiției, nu mai vorbesc de alte lucruri”, a spus Florin Nini, președintele CS Phoenix Galați la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM. 

Învingătoarea dintre Phoenix și CSM CSU Oradea, meciul este programat să se dispute sâmbătă, 10 februarie, de la ora 17.15, va juca în semifinale cu învingătoarea dintre Timba Timișoara și Steaua București. Sezonul trecut Phoenix s-a oprit în faza sferturilor de finală a Cupei,
Final 8, eliminată fiind, în cadrul turneului final, de Mureș Târgu
Mureș, după un meci pierdut la – 10. În acest sezon Phoenix a învins CSM
CSU Oradea, scor 89 – 86, joc disputat în ”Polivalentă”.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal