FOTBAL: CSU ”Dunărea de Jos” a pierdut amicalul cu Sporting Liești

18
Gruparea gălățeană de Liga a IV-a CSU ”Dunărea de Jos” Galați a susținut sâmbătă al doilea joc de pregătire din această perioadă pre – competițională. Studenții au jucat pe terenul sintetic al stadionului Dunărea cu echipa de Liga a III-a Sporting Liești. Jocul s-a încheiat cu victoria echipei din eșalonul trei cu scorul 3 – 1, după ce la pauză studenții au intrat în avantaj cu scorul 1 – 0. 
Golul studenților a fost marcat de Adrian Grigoraș, din lovitură de pedeapsă, penalitate scoasă de celălalt atacant al gălățenilor Cosmin Gârleanu. Profesorul Cătălin Savu a rulat întreg lotul avut la dispoziție, iar echipa de start a fost: Tofan – Stancu, Antofe, Neagu, Hilohe – Anastasie, Iancu, Ignat, Perju – Grigoraș, Gârleanu.  Pentru echipa din Liești au marcat: Iancu, Mihu și Blănaru. 11 – le de start a echipei din Liești a fost: Vădeanu – Filimon, Manea, Maftei, Lovin, Adamache, Zaharia, Remus, Tudose, Constantinescu. Antrenor: Ionuț Niculcea.
”În jocul de astăzi au lipsit Chiciuc, legat de acest jucător am primit acceptul Federației de Fotbal din Republica Moldova să joace, Popov și Florea toți accidentați. Sunt mândru de jucătorii mei, de modul în care s-au prezentat fizic la acest joc. Despre echipa din Liești pot să  spun că este o echipă bună, cu jucători care evoluează de mult timp împreună, se cunosc achizițiile făcute în această iarnă”, ne-a spus antrenorul de la CSU ”Dunărea de Jos” profesorul Cătălin Savu. 
Pentru CSU ”Dunărea de Jos” a fost al doilea meci de pregătire din această iarnă după victoria, scor 3 – 1, cu cei de la Victoria Traian, echipă din Liga a III-a. Pentru studenți urmează alte două jocuri de pregătire, săptămâna viitoare gălățenii vor juca cu o echipă din Liga a IV-a Tulcea, iar peste două săptămâni vor juca cu cei de la Sportul Chișcani, Brăila, Liga a III-a.          
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal