FOTBAL: Galați – Tulcea în faza interjudețeană din Campionatul juniorilor A1

48
Imediat după stabilirea meciurilor de la barajul de promovare în Liga a III-a Federația Română de Fotbal a stabilit și programul jocurilor din faza interjudețeană Campionatul juniorilor A1, sub 19 ani, Liga a IV-a juniori. În urma tragerii la sorți campioana județului Galați va juca cu echipa care va câștiga Liga a IV-a juniori din județul Tulcea. Meciurile de accedere în faza semifinală a Campionatului U 19 județean sunt programate să se dispute între 7 și 9 iunie, turul în județul Galați, la 7 iunie, returul în Tulcea, la data de 9 iunie. 
La jumătatea competiției din Liga a IV-a juniori Galați, U 19 județean, Viitorul Umbrărești conduce cu 34 de puncte din 12 jocuri, 11 victorii, o remiză, fără înfrângere. Echipa din Umbrărești are un avans de patru puncte față de următoarea clasată Juventus Toflea și șase puncte mai mult decât echipa de pe locul trei Avântul Vânători. Campionatul județean destinat juniorilor sub 19 ani este condu de CSM Delta Aegyssus Tulcea. 
Sezonul trecut campioana județului Galați, Muncitorul Ghidigeni, s-a oprit în faza interjudețeană a Campionatului juniorilor A1, eliminată de campioana județului Brăila, CS Făurei. După înfrângerea  scor 1 – 2, de pe teren propriu, de la Ghdigerni,
juniorii gălățeni au pierdut și manșa retur, disputată în localitatea
Vișani, din județul Brăila,  cu scorul 3 – 5. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal