FUTSAL: United a pierdut la Comisii disputa cu Informatica Timișoara

14
După mai multe amânări Federația Română de Fotbal, prin Comisia de Disciplină, a anunțat un verdict în cazul Informatica Timișoara – United. Conform unui comunicat postat pe site-ul de competiții al FRF clubul gălățean a pierdut jocul prin neprezentare, scor 5 – 0, și va avea de achitat o amendă de 4.000 de lei.În baza art. 79/1 din RD coroborat cu art.
13.1 din ROC-Futsal, se sancționează clubul “CS United Galați” cu
pierderea jocului (5-0) în favoarea echipei “Informatica Timișoara” și
va suporta o penalitate sportivă de 4000 lei”,
se arată în comunicatul FRF. 
 
În urma deciziei FRF United se menține pe locul patru în clasamentul la zi din Liga I cu 31 de puncte din 14 jocuri, golaveraj 71 – 32, în timp ce echipa din Timișoara, cu cele trei puncte câștigate preia prima poziție în clasament. Informatica conduce în Liga I de futsal cu 38 de puncte din 14 jocuri. 

Jocul dintre Informatica și United a fost programat inițial în debutul lunii noiembrie, însă echipa din Timișoara a cerut, și obținut amânarea jocului. Meciul a fost reprogramat de FRF la Sânnicolau Mare, dar United nu s-a prezentat. 

Altfel, pentru cluburile din Liga I se apropie debutul în acest an competițional. Prima dată se va juca o etapă din Cupa României, turul doi. United va juca în primul meci din anul 2018 pe terenul celor de la Bucovina Vicov, 18 februarie. Liga I se va relua în jurul datei de 25 februarie, cu jocurile din etapa a XV-a, iar United are programat joc pe terenul celor de la Dunărea călărași.    

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal