Gălățenii de la Quantum au încheiat Cupa de Iarnă pe locul patru

8
Câștigătoare a zonei Galați de la Cupa de Iarnă ”Nicolae Rainea” gruparea gălățeană Quantum Club Galați a încheiat pe locul patru turneul final al competiției. Legat de parcursul grupării gălățene la turneul final președintele și antrenorul echipei Iulian Oprea ne-a spus: ”Din păcate am terminat turneul pe locul patru. Zimbrul Slobozia Conachi, câștigătoarea turneului, este la momentul acesta o echipă de neînvins, cel puțin la sală, iar Unirea Braniștea a dovedit că nu este întâmplător pe primul loc, în Liga a IV-a, în pauza de iarnă. Meciul cu Gloria Ivești a fost unul fără mare miză, noi am condus tot timpul, am fost egalați, în cele din urmă am pierdut la loteria penalty-urilor”.

Despre jucătorii remarcați din cadrul echipei de la turneul final președintele Iulian Oprea ne-a spus: ”Nu pot să remarc pe cineva anume de la noi pentru că am pierdut toate cele trei jocuri. Ar putea fi Huhulea și Păduraru care au fost peste nota echipei”. Lotul echipei gălățene de la turneul final a fost: Claudiu
Păduraru, Lucian Cojocaru – portari; Adrian Huhulea (căpitan), Dănuț
Damian, Andrei Doru, Adrian Palaghia, Mădălin Călin, Daniel Roșca,
Valentin Verner, Petrică Stase, Ionuț Velichi, Marius Toniță, Bogdan Petrică,
jucători de câmp. Rezultatele Quantum de la turneul final au fost: 0 – 4 cu Zimbrul Slobozia Conachi, 1 – 5 cu Unirea Braniștea și 5-5 (2-3 după 7 metri), cu Gloria Ivești. 
La reluarea campionatului Ligii a IV-a Quantum Club Galați va juca pe teren propriu, 11 martie, cu concitadina CSU ”Dunărea de Jos” Galați. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal