HANDBAL: CSU Danubius a înregistrat o nouă înrângere în Liga Florilor, a șaptea consecutivă!

40
După succesul din Cupa României, de la Buzău, echipa feminină de handbal CSU Danubius a revenit la jocurile din Liga Florilor. Echipa gălățeană a jucat în etapa a XVII-a pe terenul celor de la Măgura Cisnădie, una dintre echipele fruntașe din LNFH, și nu a reușit să întrerupă seria neagră a înfrângerilor din actuala ediție a primei ligi feminine de handbal. Jocul de la Cisnădie a fost pierdut de CSU Danubius, scor 20 – 15, la pauză gazdele au intrat în avantaj, scor 9 – 7. 
Echipa din Cisnădie s-a aflat la conducere pe tabelă în cea mai mare parte din joc.Gălățencele au fost aproape de egalare în câteva rânduri, ultima oară în finalul jocului, minutul 54, pivotul Nicoleta Safta a marcat pentru 16 – 15, acesta fiind de altfel și ultimul gol din jocul de la Cisnădie al gălățencelor. 
Înfrângerea de la Cisnădie este a șaptea consecutivă în Liga Florilor pentru CSU Danubius, iar în clasament echipa gălățeană este pe locul 12, din 14, poziție care la finalul campionatului duce la baraj, cu 12 puncte, din 12 jocuri. Pentru CSU Danubius urmează o săptămână cu două jocuri. Prima dată, miercuri, 28 februarie, de la ora 17.00, vor juca pe teren propriu un meci extrem de important pentru salvarea de la retrogradare, cu Rapid București, echipa de pe locul 13, apoi, sâmbătă, 3 martie, au programat joc pe terenul Corona Brașov. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal