HOCHEI: Gladiatorii se întorc cu victorii din CJHL

42
Cele două selecționate Gladiators Dunărea Galați au susținut în week-end jocurile din cadrul turneului trei din Carpathian Junior Hockey  League. Echipa sub 16 ani, antrenor Evgheniy Pysarenko, a jucat în Ungaria, la Debrecen, în timp la categoria sub 18 ani, antrenor Cristi Munteanu, meciurile au fost jucate la Sanok, în Polonia.  
Echipa sub 16 ani a realizat cel mai bun turneu din cele două sezoane în care activează în CJHL. ”Gladiatorii” au susținut șase jocuri, trei dintre ele au fost încheiate  cu victorii. Cehii de la Brumov – Bylnice au fost învinși cu scorul 5 – 3, de polonezii de la STS UKS Sanok ”gladiatorii” au trecut cu scorul 8 – 1, iar slovacii de la HK  Mládež Michalovce au fost învinși cu scorul 3 – 1. Jocul cu gazdele turneului Debreceni HK a fost pierdut de ”gladiatori” cu scorul 2 – 3 după executarea șuturilor de penalitate, iar meciurile cu cele două echipe din Ucraina, Kryzhynka Kiev și Sdyusshor Harkov, au fost pierdute cu 2 -1 și 8 – 1.

Cu victoriile de la turneul din Ungaria ”gladiatorii au urcat până pe locul cinci în clasamentul din CJHL după primele trei rotații. În 18 meciuri disputate selecționata gălățeană a acumulat 13 puncte. Turneul patru din CJHL U 16 este programat să se dispute între 6 și 8 aprilie, la Brumov – Bylnice, Cehia. 

La categoria sub 18 ani   ”gladiatorii” au pierdut toate cele șase jocuri disputate: 3 – 5 cu Sdyusshor Harkov, 2 – 6 cu MSKM Trebisov, 2 – 3 cu HK Mládež Michalovce, 0 – 4 cu STS Sanok, 2 – 6 și  0 – 7 cu HK Novojavorivsk, meciul doi fiind disputat în devans. La turneul din Polonia nu au participat cehii de la  Hockey Club HA Brumov-Bylnice. După primele trei turnee din CJHL U 18 Gladiators Dunărea Galați ocupă locul 7 cu șase puncte. Turneul patru este programat între 23 și 25 martie, la Galați.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal