Liga a IV-a se reia în martie cu derby-ul Unirea Braniștea – Zimbrul Slobozia Conachi

5
Campionatul primului eșalon fotbalistic județean, Liga a IV-a, se va relua în a doua săptămână a lunii martie. Asociația Județeană de Fotbal Galați a anunțat programul după care se vor disputa jocurile din retur. Prima etapă, a XIV-a din sezon, este programată pentru 11 martie, și programează mai multe meciuri interesante. În derby-ul etapei sunt angrenate liderul Unirea Braniștea și echipa de pe locul trei Zimbrul Slobozia Conachi. O altă echipă implicată în lupta pentru titlu, CSU ”Dunărea de Jos” Galați va juca derby-ul municipal cu concitadina Quantum Club Galați, în timp ce Gloria Ivești, echipa care închide ”careul de ași”, va juca pe terenul celor de la Viitorul Umbrărești. 
Celelalte jocuri ale etapei: Agrostar Tulucești – Avântul Vânători, Victoria Independența – Avântul Drăgănești și Viitorul Costache Negri – Juventus Toflea. Programul complet din returul Ligii a IV-a aici
Returul Ligii a IV-a este reluat cu Unirea Braniștea în poziția de lider, 31 de puncte, iar podiumul este completat de: CSU ”Dunărea de Jos” Galați, 30 de puncte, Zimbrul Slobozia Conachi 30 de puncte și Gloria Ivești 28 de puncte. În ”subsol” Juventus Toflea este ultima, locul 13, 4 puncte, locul 12 este ocupat de Viitorul Costache Negri, 9 puncte, și Avântul Vânători, 10 puncte, locul 11.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal