Maria Stamate, selecționată în lotul României U 19 pentru Kuban Spring

11
Echipa națională feminină sub 19 ani a României va participa în perioada 12 – 22 martie, la turneul internațional Kuban Spring, de la Soci, Rusia. La ediția din acest an a turneului de la Soci clubul gălățean de fotbal FC Universitatea va fi reprezentat de atacantul Maria Stamate. Sportiva de la FC Universitatea este așteptată să se prezinte la echipa națională în data de 12 martie, la Centrul Național de Fotbal Buftea. 
Din cauza convocării pentru turneul din Rusia ”panterele negre” nu se vor putea baza pe Maria Stamate la meciul din optimile Cupei cu gruparea de prima ligă Fair – Play București. ”Am primit confirmarea selecționării Mariei Stamate pentru turneul de la Soci, vestea buna este convocarea ei, vestea proasta e că vom juca în Cupa României fără ea”, ne-a spus președintele de la FC Universitatea Gabriel Călinescu. Maria Stamate este o prezență obișnuită la echipele naționale ale României, recent ”pantera” a participat, împreună cu echipa națională de senioare, la un stagiu de pregătire în Turcia. 
De altfel, în această perioadă alte patru jucătoare de la FC Universitatea, Dumitrița Prisăcari, Olga Cușinova, Irina Topal și Anastasia Sivolobova, se pregătesc, împreună cu echipa națională de senioare a Republicii Moldova, pentru două meciuri amicale cu selecționata similară a Lituaniei. 
 
FC Universitatea Galați are programat sâmbătă, 17 martie, de la ora 13.00, primul meci oficial din aceast an, pe teren propriu, stadionul Siderurgistul, în faza optimilor de finală din Cupa României, cu Fair – Play București.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal