Mihai Brandabur, despre bugetul CSM Dunărea din anul 2018

41
După un sezon în care a ratat calificarea între primele patru echipe din Campionatul Național de Seniori, un sezon în care o mare parte din jucători au părăsit echipa din cauza întârzierilor financiare, secția de hochei de la CSM Dunărea Galați așteaptă repartizarea bugetului de către Consiliul Local Galați pentru a stabili coordonatele sezonului viitor. ”Abia s-a aprobat bugetul Primăriei. Așteptăm de la Comisia de Sport din cadrul Consiliului Local Galați să vedem ce bani vor fi repartizați pentru sport. Vedem ce buget ne alocă Primăria Municipiului Galați, sper să fie la nivelul celui de anul trecut. Anul trecut au fost alte probleme cu întârzierile”, ne-a spus Mihai Brandabur, directorul CSM Dunărea Galați, despre premizele bugetare din 2018. 
Pe lângă finanțarea de la Consiliul Local Municipal Galați Clubul Sportiv Municipal Dunărea Galați primește finanțare și de la Ministerul Tineretului și Sportului. În acest an bugetul repartizat de MTS către clubul gălățean este cu 30% mai mic față de cel de anul trecut, conform directorului Mihai Brandabur. ”De la Minister am primit 70% din bugetul de anul trecut, cu
promisiuni că la rectificare vom primi și restul, dar până la
rectificare mai este mult”. 
Altfel, Dunărea va încheia actualul sezon competițional cu meciurile pentru stabilirea locurilor cinci – șase (play – out). Gălățenii vor juca sâmbătă și duminică, la Galați, cu cei de la Sportul Studențesc. Meciurile pentru stabilirea clasamentului se joacă după sistemul cel mai bun din trei jocuri, dacă va fi cazul se va juca și meciul trei, luni, tot la Galați. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal