Obiective îndrăznețe la Agrostar Tulucești – finalizarea stadionului și o clasare superioară în Liga a IV-a

118
La începutul actualei ediții din Liga a IV-a în primul eșalon fotbalistic județean a debutat încă o echipă Agrostar Tulucești. Echipa din Tulucești se dorește a fi o prezență constantă în peisajul fotbalistic de la noi, dovadă sunt lucrările de la stadion. Conform antrenorului Dumitru Horovei unul dintre obiectivele clubului din Tulucești este finalizarea stadionului. ”Obiectivele noastre principale ar fi stadionul, acolo am și început lucrările, iar în primăvară vrem să-l însămânțăm”. În tur Agrostar Tulucești a jucat meciurile de pe teren propriu pe terenul sintetic al stadionului Dunărea, la stadionul Siderurgistul sau pe stadionul din Vânători.
Un alt deziderat major al celor de la Agrostar este construirea unui teren pentru antrenamente: ”Lângă stadion vrem să construim un teren sintetic de dimensiuni 50 m x 30 m, pentru antrenamente. La cele două baza sportive vrem să creștem încet – încet copii din zonă”, ne-a spus Dumitru Horovei, antrenorul echipei din Tulucești.  
Pe lângă obiectivele în legate de dezvoltarea infrastructurii clubul din Tulucești are obiective și în plan sportiv. ”Ca și obiective, ne propunem o clasare cât mai onorabilă, pentru o echipă nou înființată în Liga a IV-a, și un parcurs cât mai bun în Cupa României”, ne-a spus despre obiectivele din planul sportiv Dumitru Horovei. După ce au disputat meciurile din turul actualei ediții din Liga a IV-a Agorstar Tulucești este pe locul cinci în primul eșalon fotbalistic județean cu 19 puncte din 12 jocuri. 
La fel ca o mare parte dintre echipele din Liga a IV-a echipa din Tulucești a participat la Cupa de Iarnă ”Nicolae Rainea”. Agrostar a jucat în zona patru a competiției, la Șendreni, și a fost încheiat pe locul patru, iar legat de remarcații echipei Dumitru Horovei ne-a spus: ”Remarcați nu am avut, pentru că rezultatele nu au demonstrat acest lucru”. Zona de la Șendreni a fost câștigată de Unirea Braniștea, liderul din Liga a IV-a, iar Agrostar a înregistrat rezultatele: 1 – 2 cu Victoria Independența, 0 – 2 cu Unirea Braniștea, 2 – 6 cu Foresta Șendreni. La competiția de la Șendreni lotul Agrostar Tulucești a fost: Traian Mărgărit, Dan Rădvan, Dorel Șerbu, Ionuț Hristian, Adrian lungu, Cosmin Straua, Marius Stoian, Nicușor Ilie, Dumitru Horovei. 
Turneul de la Șendreni a reprezentat a reprezentat o prima parte a pregătirilor pentru partea a doua a campionatului Ligii a IV-a. Din cauza turneul de la Șendreni echipa din Tulucești a ratat un amical important cu gruparea de Liga a III-a Sporting Liești. ”Pentru 3 februarie, am avut programat un meci amical cu cei de la Sporting Liești, dar s-a renunțat din cauza faptului că a doua zi participam la Cupa de Iarnă ”Nicolae Rainea”, turneul de la Șendreni”, ne-a spus Dumitru Horovei.  
În prima etapă din returul sezonului de debut în Liga a IV-a, 11 martie, echipa din Tulucești va juca pe teren propriu cu cei de la Avântul Vânători. În retur Agrostar Tulucești se va baza pe lotul: Viorel Iacomi, Traian Mărgărit, Daniel Pleșu, Cornel Crăciun, Iordan Jighiuta, Dănuț Vicleanu, Emilian Doru, Gabriel Palade, Dan Radvan, Adrian Stângă, Dorel Șerbu, Eugen Istudor, Ionuț Hristian, Marian Cârjă, Marius Budescu, Daniel Enache, Denis Tacu, Adrian Lungu, Cosmin Straua, Laurențiu Șerban, Nicușor Ilie, Dumitru Horovei.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal