Premize de spectacol la Colosseum Tournament – Battle of Danubius. ”Vom avea meciuri de infarct”

17

Promoția Colosseum Tournament se va organiza vineri, 23 februarie, la Patinoarul Dunărea, gala de kickbox Battle of Danubius. Promotorul galei de vineri, Gabriel Georgescu, a vorbit la Lider Sportiv, ProFM Lider FM, despre evenimentul de vineri, iar interviul poate fi citit mai jos.

Ce te-a determinat sa vii la Galați cu acest proiect Colosseum Tournament  Battle of Danubius ?
Este foarte simplu, publicul gălățean și cel brăilean este un public căruia îi place luptele de contact. Au demonstrat în trecut cu alte promoții, sunt sigur că vor demonstra și cu Colosseum Tourament.  Ca veste în premieră  pot să spun că vom face o nouă ediție Colosseum Tournament la data de 28 septembrie, tot la Galați. Va fi o continuare, asigurăm publicul gălățean că atunci vor lupta mult mai mulți gălățeni decât acum.
La ce să se aștepte publicul gălățean, brăilean, în general publicul care va veni la Patinoar vineri, 23 februarie ?
În primul rând trebuie spus că Gala este transmisă în la nivel național, de Digi Sport 2, și internațional în 45 de țări în direct. Având o expunere mediatică atât de puternică nu ne permitem să avem meciuri slabe sau meciuri plictisitoare, o să avem meciuri de infarct, așa le spunem noi. Vom avea  main event cu Ionuț ”Pitbull” Atodiresei, el va lupta cu unul dinte cei mai buni sportivi din Moldova la categoria – 65 de kilograme, tot în main event Cristina ”Mongol” Stancu va lupta cu campioana Greciei, Sebastian Cozmâncă va lupta cu un american campion absolut al Germaniei la MMA, în ultimii doi ani  nu la învins nimeni, la fel în kickbox. În co-main event se va lupta Viorel Butnaru, care este gălățean de-al vostru, el se întoarce în kickbox, a semnat cu Colosseum, se va lupta cu Marinică Bejnariu, un luptător din Brașov care face istorie în Serbia, este iubit mai mult de poporul sârb decât de poporul român. Îl avem pe Alin Pricopie, un alt gălățean, care lasă puțin partea de impresariat și de promovare a sportivilor și urcă în ring împotriva unui moldovean  care este considerat unul dintre cele mai bune talente din Moldova. Adiță Florea, iar un talent al Galațiului, sa va bate cu un sportiv foarte interesant din Brăila, care are porecla Satana. Marian Lăpușneanu se va lupta cu un sportiv foarte talentat, Vlad Trif, care își examenul de absolvire și vine să se lupte în ring. Avem meciuri foarte interesante Dan Petcu, tot la fel gălățean, vine să se lupte cu Lucian Casoni care vine din Reghin se antrenează la Ploiești, la Dacia Martial Arts,  și are o poveste de viață absolut senzațională. Dar, încet toată lumea, toată România, va afla de acești sportivi. Îl avem pe Amasio Parschiv, campionul nostru și în alte promoții. Îl avem pe Alex Voicu, frații Hurduc, băieții antrenați la Academia fraților Stoica. Îl mai avem pe Alex Irimia, nu aș vrea să uit pe cineva. Avem niște lupte pe care eu nu pot paria, nici nu am voie, dar nu știu cine va bate dinainte, lucru care mi se pare interesant.  

De unde se mai pot procura bilete pentru cei care nu au achiziționat încă ?

Biletele sunt în vânzare și în aceste momente la Patinoar, se vând foarte foarte bine. Din păcate nu putem pune în vânzare decât 3.000 de bilete pentru că trebuie să păstrăm o zonă de siguranță, așa cum ne-au cerut cei de la ISU. Va fi un show cu casa închisă, deja s-au vândut o mie și ceva de bilete, ne așteaptă o săptămână de foc în care se vor vinde și restul de bilete.

Ce așteptări ai de la publicul gălățean ?


Publicul gălățean este  un public cunoscător, are atâtea talente în sporturile de contact, box și kickbox, cu siguranță va aprecia și va aplauda meciurile frumoase din seara galei. 

Spune-ne câteva detalii despre acest concept Colosseum Tournamnet, în premieră la Galați

Promoția Colosseum Tournament încearcă să crească tinere talente sau sportivi care vor  să reintre în circuit cu povești de viață interesante, frumoase. Sportivi practicanți de arte marțiale, în adevăratul sens al cuvântului. În acest an avem șase evenimente din care sperăm să scoatem campioni, acești sportivi români să ne reprezinte peste hotare în alte promoții mult mai  mari, ăsta este scopul nostru. Noi nu avem bugetele promoțiilor din străinătate, noi suntem o promoție care depinde mult de parteneri, nu are prețuri mari la bilete, pentru evenimentul din 23 februarie ele costă doar 30 de lei. Avem un buget mic, încercăm să ridicăm acești sportivi talentați, prin expunerea media, spre alte promoții să-i vadă, ăsta este scopul nostru. De la noi să plece spre Liga Campionilor să spun așa.
 
În ce altă țări mai este transmisă gala de vineri de la Galați ? 
Noi transmitem această gală prin Digi Sport, mai exact începând cu ora 19.30 pe Digi Sport 2. Gala va fi transmisă și de FightBox HD. FightBox este o companie americană care transmite în 45 de țări din Europa, America de Nord, Africa de Nord, în Asia, China și o parte din Japonia. Expunerea este foarte foarte mare. Avem platforma FightBox  în mediul on-line, o platformă cu peste 300 de milioane de urmăritori. Acolo vom avea meciul în direct, cât și înregistrat se poate vedea.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal