Unirea Braniștea – a parta echipă calificată la turneul final al Cupei de Iarnă ”Nicolae Rainea”

35
sursa foto: Asociația Județeană de Fotbal Galați
La Cupa de Iarnă ”Nicolae Rainea”, competiție organizată în sală de AJF Galați, s-au disputat duminică jocurile din zona patru, ultima zonă înaintea turneului final. Meciurile s-au disputata în Sala de Sport din Șendreni, iar la turneu au participat patru echipe: Unirea Braniștea – liderul din Liga a IV-a Galați, Victoria Independența, locul opt în Liga a IV-a, Agrostar Tulucești, echipă ce a încheiat turul pe locul cinci în Liga a IV-a și gruparea de Liga a V-a Foresta Șendreni. 
Turneul a fost câștigat de campioana de toamnă din Liga a IV-a, Unirea Braniștea. Liderul primului eșalon fotbalistic județean a câștigat toate cele trei jocuri disputate, scor 2 – 0 cu Foresta Șendreni, 2 – 0 cu Agrostar Tulucești și 3 – 2 cu Victoria Independența. Poziția secundă la finalul zonei de la Șendreni a fost ocupată de gazdele de la Foresta, Victoria Independența a terminat turneul pe locul trei, iar Agrostar Tulucești a încheiat turneul de la Șendreni pe locul patru.    

Unirea Braniștea  completează ”careul de ași” al echipelor calificate la turneul final al Cupei de Iarnă ”Nicolae Rainea”. Celelalte echipe ce au obținut calificarea la ultimul turneu al Cupei de Iarnă, Galați, 11 februarie, sunt: Zimbrul Slobozia Conachi, Gloria Ivești și Quantum Club Galați. Deținătoarea trofeului este Suporter Club Oțelul Galați, echipa ce activează acum în eșalonul trei a triumfat sezonul trecut cu trei victorii din trei jocuri la turneul final.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal