VOLEI: Arcada abordează faza a II-a din Divizia A1 la șapte puncte în spatele liderului

14
Prima fază, sezonul regulat, din Divizia A1 masculină de volei s-a încheiat la finalul săptămânii trecute. După disputarea sezonului regulat Divizia A1 va continua cu meciurile din faza a II-a. Echipele clasate pe locurile 1 – 6 la finalul sezonului regulat vor juca în grupa valorică 1 – 6, urmând ca celelalte echipe să joace în grupa 7 – 12. 
Clasată pe locul trei la finalul sezonului regulat echipa gălățeană Arcada va continua sezonul cu meciurile din play-off. Alături de Arcada vor lupta pentru un loc în cupele europene, sau pentru titlul de campioană, alte cinci echipe: Steaua București, Tricolorul Ploiești, VM Zalău, CSM București și SCMU Craiova. În play-off echipele își vor păstra punctele obținute în sezonul regulat, iar ierarhia după care cele șase echipe vor aborda cea mai importantă parte a sezonului este: 1. Steaua 59 de puncte, 2. Tricolorul Ploiești, 55 de puncte, 3. Arcada 52 de puncte, 4. VM Zalău 43 de puncte, 5. CSM București 41 de puncte, 6. SCMU Craiova 39 de puncte. Sistemul de desfășurare al fazei secunde este fiecare cu fiecare, meciuri tur retur. 
Prima etapă din faza a doua este programată pentru 3 martie, iar Arcada, locul trei, va juca pe teren propriu cu cei de la Volei Municipal Zalău, echipa de pe locul patru. Programul gălățenilor în play-off continuă astfel: etapa a II-a, 10 martie, CSM București – Arcada, etapa a III-a, 17 martie, Arcada – Steaua, etapa a IV-a, 21 martie, Tricolorul Ploiești – Arcada, etapa a V-a, 24 martie, Arcada – SCMU Craiova. Returul va debuta la data de 31 marie, și se va încheia la 28 aprilie. La finalul meciurilor din faza a II-a, play-off, echipa de pe primul loc va fi campioana României.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal