VOLEI: Arcada încheie sezonul regulat cu trei meciuri consecutive în deplasare. Miercuri joacă pe terenul liderului

35
Echipa de volei masculin Arcada Galați va încheia sezonul regulat din campionatul Diviziei A1 cu trei jocuri consecutive în deplasare. Prima dată miercuri, 14 februarie, de la ora 17.00, (în direct la Digi Sport), echipa gălățeană va juca pe terenul liderului Steaua București, sâmbătă 17 februarie, de la ora 18.00, gălățenii vor juca pe terenul celor de la SCMU Craiova, urmând ca meciurile din faza I, Divizia A1, să fie încheiate de Arcada cu un joc pe pe terenul celor de la CSU Timișoara, luni, 19 februarie. 
Înaintea triplei din încheierea sezonului regulat Arcada este pe locul trei în clasamentul Diviziei A1 cu 43 de puncte, la
10 puncte în spatele liderului Steaua București, primul adversar al gălățenilor. De altfel, Steaua conduce detașat Divizia A1, are patru puncte avans față de echipa de pe locul doi, Tricolorul LMV Ploiești, ”militarii” abordează jocul cu Arcada după o serie fantastică de 17 victorii consecutive în A1. Ultima înfrângere a liderul datează din etapa a doua a campionatului, din 13 octombrie, scor 1 – 3 pe terenul celor de la Dinamo, înfrângerea fiind singura din acest sezon.  Jocul din Sala Regimentului de Gardă va fi arbitrat de Darius Meșca, arbitru A1, din Ploiești, și Bogdan Stoica, arbitru A2, din București. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal