VOLEI: Arcada a pierdut derby-ul de la Zalău în patru seturi

18
Echipa de volei masculin Arcada Galați a pierdut derby-ul de pe terenul campioanei României, din etapa a XVIII-a, Divizia A1. Disputat la Zalău, jocul cu Volei Municipal, echipă pregătită de bulgarul Nykolai Jeliazkov, fostul antrenor de la Arcada, a fost pierdut de gălățeni în patru seturi, scor 3  -1. 
Meciul a fost început mai bine de Arcada, echipa lui Neculai Harabagiu a câștigat primul set în prelungiri, scor 26 – 24, după ce sălăjenii au condus în cea mai mare parte din parțial: 8 – 5, 16 – 15, 20 – 21. Setul secund a fost câștigat cu același scor 26 – 24, de către gazde. Zălăuanii au avut inițiativa în set, au condus 8 – 4, 10 – 6, 17 – 10, Arcada a revenit în final și a egalat la 21 – 21, 24 – 24, cu Gontariu omul responsabil cu punctele, însă setul a fost adjudecat de echipa din Zalău, sălăjenii au profitat în final de o eroare neforțată a lui Gontariu. Zalăul și-a adjudecat și setul trei, scor 25 – 23. Pe tot parcursul parțialului gazdele s-au aflat la conducere, 8 – 6, 16 – 13, la fel ca în precedentul parțial Arcada a revenit și a egalat la 21, după alte câteva momente de egalitate gazdele și-au trecut în cont setul după un atac în tijă a lui Kovacevic. Setul patru a început sub semnul echilibrului, 6 – 6, 11 – 11, zălăuanii s-au desprins la 14  – 11, iar avantajul a fost păstrat de echipa din Zalău până la finalul setului. 
Înfrângerea de la Zalău este a cincea pentru Arcada în acest sezon, iar în clasament gălățenii sunt pe locul trei cu 40 de puncte, 18 jocuri, patru puncte mai puțin decât Tricolorul Ploiești, locul doi, zece puncte mai puțin decât liderul Steaua București. Pentru Arcada urmează meciul de pe teren propriu cu Unirea Dej, 10 februarie, ora 19.30.   
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal