Arcada și Phoenix joacă sâmbătă în cuplaj cu echipele SCMU Craiova

31
Cuplaj inedit sâmbătă, 24 martie, la Sala Sporturilor Dunărea. Două dintre echipele gălățene de Liga Națională, Arcada și Phoenix, vor juca în cuplaj cu echipele de volei respectiv baschet de la Sport Club Municipal Craiova.  
Cuplajul va fi deschis de la ora 17.00, de jocul din Divizia A1 masculină de volei dintre Arcada și SCMU Craiova. Meciul se va disputa în cadrul etapei a V-a din play-off, grupa valorică 1 – 6, ultima etapă din turul primei grupe valorice din Divizia A1. După etapa de la mijlocul săptămânii, cele două echipe au învins, scor 3 – 2, Arcada este pe locul trei cu 59 de puncte din 25 de jocuri, (gălățenii mai au de jucat restanța cu Steaua), la șase puncte în spatele liderului Tricolorul LMV Ploiești, trei puncte mai puțin decât echipa de pe locul doi Steaua București.  Echipa din Craiova este pe locul cinci în grupa valorică 1 – 6 cu 44 de puncte. 

Phoenix are debry pentru stabilirea locului 7 la finalul sezonului regulat 

Imediat după meciul de volei pe parchetul din Polivalentă vor reveni baschetbaliștii de la Phoenix după etapa de exil de la București.  Phoenix este pe val în LNBM și abordează derby-ul pentru locul șapte după două rezultate convingătoare, victoria de la Timișoara și înfrângerea din ultima secundă de la București cu U BT Cluj – Napoca. Înaintea jocului de sâmbătă, ce este programat să înceapă de la ora 19.00, Phoenix și SCM Craiova împart locul șapte în LNBM ambele cu linia de clasament 10/11.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal