BASCHET: Phoenix debutează miercuri, la Galați, în grupa 7 – 12 LNBM

14
În  LNBM sunt programate să debuteze miercuri meciurile din faza a II-a. Gruparea gălățeană Phoenix va juca în faza secundă din Liga Națională în grupa echipelor clasate pe locurile 7 – 12 alături de: SCMU Craiova, Timba Timișoara, Poli Iași și Dinamo. Din grupă nu mai face parte BC Mureș Târgu Mureș – echipă retrasă din Liga Națională din cauza problemelor financiare
Miercuri, 28 martie, de la ora 19.00, în ”Polivalentă”, Phoenix va juca meciul de debut în grupa 7  -12 în compania celor de la Poli Iași. Inițial jocul a fost programat să se dispute la Iași, dar cum sala în care joacă echipa din Iași este ocupată cu alt eveniment, meciul a fost mutat la Galați, Sala Sporturilor Dunărea. 
Phoenix este pe locul doi în grupa de recalificare în play-off cu 32 de puncte, 10/12, în timp ce adversarii gălățenilor sunt pe locul 5, penultimul, cu 4/18. În faza a doua echipele își păstrează punctele acumulate în prima fază a sezonului regulat, iar primele două clasate din grupa 7 – 12 vor obține calificarea în play – off. 
În prima fază a campionatului cele două echipe și-au împărțit victoriile, Phoenix a câștigat meciul de la Galați, cu scorul 79 – 70, în timp ce meciul de la Iași, primul de pe teren propriu pentru ieșeni după o perioadă destul de lungă, a fost câștigat de Poli cu scorul 99 – 91. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal