BASCHET: Phoenix – prestație bună pe terenul noului lider din LNBM

14
La fel ca în celelalte jocuri de pe terenul echipelor din prima grupă valorică din LNBM, Phoenix nu reușește să mențină în sfertul decisiv avantajul acumulat în precedentele secvențe ale jocului. La fel s-a întâmplat și în etapa a 18-a, la Sibiu, pe terenul celor de la CSU, noul lider din LNBM. 
Phoenix a început bine meciul și a intrat în avantaj, scor 25 – 18, după primul sfert.  În al doilea parțial gălățenii s-au aflat la conducere în mai multe rânduri, până aproape de pauza mare. Gazdele au trecut în avantaj, pentru prima oară în meci, cu 48 de secunde înainte de finalul sfertului secund, scor 40 – 37, imediat Miller a marcat din afara semicercului și a egalat la 40, dar la pauza mare echipa din Sibiu a intrat cu avantaj de o posesie, scor 42 – 40, cu un coș marcat pe sirenă. Și în al treilea sfert, încheiat 21 – 20 Phoenix, echilibrul s-a menținut pe tabelă, cu cele două echipe alternând la conducere. Phoenix a avut avantaj de trei puncte, scor 47 – 44, în debutul parțialului, Sibiul a avut patru puncte avans, scor 58 – 54, cu 3.18 înainte de final. Scorul după primele trei sferturi, 62 – 61 a fost stabilit cu 51 de secunde înainte de ultimul parțial al jocului. Phoenix a început mai bine sfertul patru, Măciucă a marcat de două puncte și a trecut echipa gălățeană în avantaj, scor 65 – 64, Gugino, cu 7.22 înainte de final a marcat de trei puncte și a trecut Phoenix în avantaj, scor 69 – 66. Imediat echipa din Sibiu a cerut time-out, la reluare gazdele au reușit un parțial 17 – 0, în care au marcat cinci coșuri de trei puncte, prin care s-au desprins în câștigători, scor 95 – 84. 
Cel mai bun marcator al jocului a fost Phillip Miller cu 25 de puncte. Pentru Phoenix au mai marcat: Hadzifezovic și Threatt câte 12, Gugino 11p, Petrișor, Măciucă, Pavlovic, Artino câte 6 puncte. În clasamentul din LNBM Phoenix este pe locul opt cu 8/10.  Pentru echipa gălățeană urmează jocul de pe teren propriu cu Dinamo, 7 martie, ora 19.30.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal