Cristi Ștefu, despre cazul Informatica Timișoara – United: ”Avem șanse mari să fie câștig de cauză pentru noi”

20
foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

După ce Comisia de Disciplină și Etică din cadrul FRF a decis sancționarea CS United Galați cu meci pierdut la ”masa verde”, scor 0 – 5, și plata unei amenzi de 4.000 de lei, în cazul cu Informatica Timișoara, (detalii pe larg aici), clubul gălățean a atacat decizia primei Comisii la Comisia de Recurs din cadrul FRF. La prima ședință de analiză a cazului Comisia de Recurs a decis, așa cum îi stă bine speței, amânare. 

Directorul sportiv al clubului gălățean, Cristi Ștefu, a declarat că la Comisia de Recurs clubul pe care îl conduce are șanse mari să câștige. ”Nu vreau să mă gândesc la alte aspecte, regulamentele sunt aceleași pentru toată lumea. Am avut recursul și cred că avem o șansă de a schimba hotărârea. Avem șanse mari să fie câștig de cauză pentru noi. Comisia de recurs a spus că nu înțelege motivarea de la prima Comisie. Am avut drept la recurs să punem probe la dosar. Nu spun că totul e roz la Federație”, a spus Cristi Ștefu în despre cazul Informatica Timișoara –  United, în cadrul unei conferințe de presă.

Informatica Timișoara și United Galați ar fi trebuit să se întâlnească, conform programării inițiale, la începutul lunii noiembrie, la Timișoara. Cu câteva ore înainte de meci, când echipa gălățeană era deja la Timișoara, cei de la Informatica au cerut amânarea jocului pe motiv că mai mulți jucători au suferit toxiinfecții alimentare. FRF a reprogramat jocul pentru 23 noiembrie, în județul Timiș, la Sânnicolau Mare, dar la această a doua programare United nu s-a prezentat și a fost sancționată de FRF cu pierderea jocului la ”masa verde” și amendă.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal