CSU ”Dunărea de Jos” a realizat scorul etapei a 15-a în Liga a IV-a

27
Liderul din Liga a IV-a Galați CS Universitatea ”Dunărea de Jos” a realizat scorul etapei a 15-a în Liga a IV-a Galați. Studenții profesorului Cătălin Savu au jucat pe terenul care ar trebui să aibă iarbă al stadionului Dunărea cu cei de la Viitorul Umbrărești. Chiar dacă cu o etapă înainte echipa din Umbrărești a remizat alb pe teren propriu cu Gloria Ivești, cei de la Universitatea au administrat un 6 – 0 grupării de la jumătatea clasamentului. 
Adrian Grigoraș  a marcat de trei ori în jocul cu Viitorul din Umbrărești, Anastasie, Antofe și Chiciuc – au completat lista marcatorilor pentru CSU ”Dunărea de Jos”. Meciul a fost început de profesorul Cătălin Savu cu formula: Măstăcan – Apostol, Antofe, Florea, Hilohi, Anastasie, Ignat, Țuiu (Perju), Chiciuc (Serea), Grigoraș, Gârleanu (Stancu).  
”Am întâlnit o echipă bine așezată în teren, dispusă la efort, cu Cătălin Curteanu căpitanul și antrenorul din teren al echipei. o echipă care în etapa precedentă a remizat  0 – 0 pe teren propriu cu Gloria Ivești. Pentru noi urmează un meci greu la Braniștea, mergem la victorie, toate jocurile le abordăm la victorie”, ne-a spus antrenorul liderului profesorul Cătălin Savu. 
CSU ”Dunărea de Jos” Galați conduce în Liga a IV-a Galați cu 36 de puncte din 14 jocuri, la egalitate de puncte cu echipa de pe locul doi Zimbrul Slobozia Conachi, cele două echipe sunt departajate de golaveraj, CSU 71 – 12, Zimbrul 60  -19. Pentru studenți urmează derby-ul de la Braniștea cu Unirea. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal