Cu Silviu Ilie la debut, Zimbrul Slobozia Conachi a trecut de Agrostar Tulucești în etapa a 15-a din Liga a IV-a

26
Cele două echipe care conduc în Liga a IV-a Galați, Zimbrul Slobozia Conachi și CSU ”Dunărea de Jos” s-au duelat de la distanță în etapa a 15-a din primul eșalon fotbalistic județean. După ce studenții au realizat scorul etapei ”zimbrii” au replicat duminică cu o victorie, scor 4 – 1, după ce la pauză scorul era egal  0 – 0, în fața celor de la Agrostar Tulucești. 
”A fost un meci greu, după cum ați văzut la pauză scorul era 0 – 0. Noi nu considerăm jocurile câștigate dinainte. Cei de la Tulucești au echipă bună, pentru ei au jucat, printre alții, Marian Cârjă și Dumitru Horovei.  Pe mai departe vom vedea ce va fi în ceea ce privește lupta pentru promovare. Următorul meci îl vom juca la Ghidigeni, vom avea un meci greu, cu o echipă care joacă cu ambiție pe teren propriu”, ne-a spus Florin Anghel unul dintre antrenorii și președintele de la Zimbrul Slobozia Conachi. 
În meciul de duminică Zimbrul Slobozia Conachi a jucat în formula: Comănescu – Codreanu, Lupu, Silviu Ilie, Laurențiu Radu, Năpârlică, Tudosă, Spânache, Postelnicu, Adamache. Au mai jucat: Marius Radu, Timofte, Țârțâră, Dodan. Antrenori: Florin Anghel și Tudorel Balmuș. ”Zimbrii” au marcat în poarta celor de la Tulucești prin: Dodan, Năpârlică și Spânache (două). Pentru echipa din Slobozia Conachi a debutat Silviu Ilie, jucător transferat recent de la SC Oțelul. 
După primele două etape din retur Zimbrul Slobozia Conachi este pe locul doi în Liga a IV-a la egalitate de puncte cu liderul CSU ”Dunărea de Jos”. Etapa viitoare ”zimbrii” au programat joc pe terenul celor de la Muncitorul Ghidigeni.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal