Cuplaj CSU Danubius – Phoenix miercuri, la ”Polivalentă”. Meci capital perntru CSU, Phoenix primește replica ultimei clasate

2
Amânat săptămâna trecută, din cauza condițiilor meteorologice, cuplajul de Liga Națională de la Sala Sporturilor Dunărea, CSU Danubius – Phoenix, va avea loc miercuri, 7 martie. Evenimentul va fi deschis de la ora 17.00, cu jocul din Liga Florilor dintre CSU Danubius Galați și Rapid București. Jocul este capital pentru handbalistele de la CSU în tentativa lor de a evita retrogradarea în Divizia A. După seria neagră de opt înfrângeri consecutive handbalistele de la CSU ocupă locul 13 în clasament, penultimul, cu 12 puncte câștigate în 14 jocuri, iar cu un succes în jocul de miercuri echipa gălățeană poate urca un loc în ierarhia din Liga Florilor, până pe 12, poziție care la finalul sezonului sezonului duce la barajul de menținere/promovare în LNHF. Adversarele gălățencelor din jocul de miercuri ocupă ultimul loc în clasament la egalitate de puncte și jocuri cu CS Danubius. 
Imediat după jocul fetelor, în jurul orei 19.30, băieții de la
Phoenix vor  susține primul meci de pe teren propriu după o pauză de mai bine de o lună. Adversarii gălățenilor din jocul de miercuri vor fi cei de la Dinamo București, singura echipă din LNBM fără victorie în actuala ediție de campionat (0/18). Phoenix este pe locul opt în clasament cu 8/9, echipa pregătită de Florin Nini va juca la finalul sezonului regulat, cel mai probabil, în grupa 7 – 12 pentru calificarea în play-off. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal