Cuplaj handbal – baschet, sâmbătă, la ”Polivalentă”

41
Două dintre echipele gălățene de Liga Națională, echipa feminină de la CSU Danubius și cei de la Phoenix, vor juca sâmbătă, 31 martie, în cuplaj la Sala Sporturilor Dunărea.  

Handbalistele – meci cu semifinalista Cupei EHF 

De la ora 17.00, în primul meci al cuplajului handbalistele de la CSU Danubius vor reveni la jocurile din Liga Florilor, după o pauză de trei săptămâni în care echipa națională a avut o acțiune, cu un joc contra celor de la SCMU Craiova – semifinalista actualei ediții din Cupa EHF. Jocul de sâmbătă este abordat de CSU de pe locul 13, penultimul, în Liga Națională cu 15 puncte din 19 jocuri.  Gălățencele sunt implicate în lupta pentru salvarea de la retrogradare, iar cu o eventuală victorie în jocul de sâmbătă ar urca pe locul 10, primul care asigură salvarea directă de la retrogradare. Echipa din Craiova este viceliderul LNHF cu 42 de puncte din 18 jocuri, trupa din Craiova are un parcurs remarcabil în actuala ediție a cupelor europene, oltencele sunt angrenate în semifinalele Cupei EHF. 

Phoenix – al doilea joc din grupa 7 – 12 

Imediat după jocul din Liga Florilor , de la ora 19.00, pe parchetul ”Polivalentei” băieții de la Phoenix vor juca al doilea meci din faza secundă a Ligii Naționale de Baschet, grupa 7 – 12, contra celor de la Timba Timișoara. Înaintea jocului de sâmbătă cele două echipe sunt vecine de clasament, Phoenix este pe 2 cu 11/12, în timp ce echipa din Timișoara ocupă locul trei în grupa de recalificare în play-off cu 6/16. Phoenix a câștigat cele două jocuri din faza I, 82 – 63 la Timișoara și 96 – 67 la Galați.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal