Etapa a 15-a în Liga a IV-a, Gloria Ivești a câștigat derby-ul cu Unirea Braniștea, victorii clare pentru CSU ”Dunărea de Jos” și Zimbrul Slobozia Conachi

29

În campionatul Ligii a IV-a s-au disputat în weekend, în ciuda vremii potrivnice, jocurile din etapa a II-a din retur, a 15 -a etapă din campionat. Derby-ul etapei s-a jucat la Ivești, între două contracandidate la titlu, echipa locală Gloria și Unirea Braniștea. Jocul s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 2 – 0, echipa din Braniștea, campioana de toamnă, este la a doua înfrângere consecutivă în acest retur, ambele în fața contracandidatelor la titlu.

În meciul de deschidere a etapei liderul CSU ”Dunărea de Jos” s-a impus cu scorul 6 – 0 în fața celor de la Viitorul Umbrărești, tot sâmbătă Juventus Toflea și Victoria Independența au remizat, scor 5 – 5, în timp ce Avântul Vânători a trecut cu scorul 5 – 3 de cei de la Muncitorul Ghidigeni. În jocurile de duminică viceliderul Zimbrul Slobozia Conachi a învins cu scorul 4 – 1 Agrostar Tulucești, joc disputat pe stadionul Siderurgistul din Galați, în timp ce meciul dintre Avântul Drăgănești și Quantum Club Galați a fost amânat, Viitorul Costache Negri a stat.

După primele două etape din retur două echipe s-au desprins în fruntea clasamentului. CSU ”Dunărea de Jos” conduce cu 36 de puncte, golaveraj 71 – 12, la egalitate de puncte cu echipa de pe locul doi Zimbrul Slobozia Conachi, golaveraj 60 – 19 (echipa din Slobozia Conachi a învins în acest debut de sezon Unirea Braniștea, campioana de toamnă, și Agrostar Tulucești, echipa de pe locul cinci). Plutonul fruntaș din Liga a IV-a este completat de Gloria Ivești, 32 de puncte și Unirea Braniștea 31 de puncte.

Etapa a 16 -a este programată să se dispute în intervalul 24 – 25 martie, iar capul de afiș al etapei este jocul dintre Unirea Braniștea și CSU ”Dunărea de Jos” Galați. Viceliderul, Zimbrul Slobozia Conachi ca juca pe terenul celor de la Muncitorul Ghidigeni, iar Gloria Ivești se va deplasa pe terenul celor de la Agrostar Tulucești. Celelalte jocuri ale etapei: Viitorul Umbrărești – Avântul Drăgănești, Quantum Club Galați – Juventus Toflea, Victoria Independența – Viitorul Costache Negri, Avântul Vânători stă.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal