FC Universitatea transferă de la campioana Olimpia Cluj

39
foto: Nucu Radu
Cu câteva zile înainte de primul meci al anului 2018 FC Universitatea a perfectat un nou transfer care să ajute echipa în lupta pentru promovarea în prima ligă. Conducătorii ”panterelor negre” au împrumutat-o, până la finalul sezonului, de la campioana CFF Olimpia Cluj – Napoca, pe Elena Răduc. ”Ea a pornit tot de la Galați și și-a dorit sa revină, refuzând echipe ca CS Târgoviște, dar și altele tot din prima ligă”, ne-a spus Alexandru Cracaș, unul dintre cei doi conducător de la FC Universitatea.
Elena Răduc este a patra achiziție din această iarnă a clubului gălățean, precedentele trei jucătoare transferate sunt internaționalele moldovence Olga Cusinova, Irina Topal și Anastasia Sivolobova. ”Împreună cu colegul meu, Gabi Călinescu, ne-am dorit foarte mult să întărim această echipă și cu aceste patru transferuri din iarnă, considerăm că am bifat acest obiectiv. Cu siguranță că Elena, împreună cu Olga, Irina și Anastasia, vor dubla calitatea jocului, deja ridicată de către primele venite în acest sezon: Nica, Prisăcari și Bențoiu. Le uram bun venit și să lupte pentru Galați așa cum o facem toși la această echipă”, ne-a spus Alexandru Carcaș despre campania de transferuri din această iarnă.  

Altfel, sâmbătă, 17 martie, de la ora 13.00, pe stadionul Siderurgistul, FC Universitatea va juca cu gruparea de prima ligă Fair – Play București, meci ce contează pentru faza optimilor de finală.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal