FOTBAL: CSU ”Dunărea de Jos” a învins la scor Quantum și a trecut pe primul loc în Liga a IV-a

23
Liga a IV – a Galați, primul eșalon fotbalistic județean s-a reluat sâmbătă cu jocurile din etapa a 14 -a, prima din retur. Prima rundă din retur a programat duelul dintre cele două echipe municipale din Liga a IV-a, Quantum Club și CSU ”Dunărea de Jos”. Disputat pe stadionul ”Siderurgistul” derby-ul municipal a fost un galop de sănătate pentru studenți, echipa pregătită de profesorul Savu s-a impus cu scorul 10 – 1, la pauză 6- 1.

”Un rezultat bun, de moral, pentru echipa noastră foarte tânără. Mă bucur că am început cu dreptul returul, sper să continuăm în aceeași manieră. Eu sunt mulțumit de tot lotul avut la dispoziție. Pentru noi a fost și o revanșă față de meciul de la Memorialul Nicolae Rainea, când am pierdut la loviturile de departajare. Este un rezultat care ne dă speranțe pentru mai târziu. Așteptăm să vedem celelalte rezultate din etapă, derby-ul Braniștea – Slobozia Conachi, pentru a vedea unde ne aflăm”, ne-a spus antrenorul studenților profesorul Cătălin Savu.

Cele zece goluri ale studenților au fost marcate de: Grigoraș – patru, Gârleanu – două, Anastasie, Țuiu, Antofe și Popa – câte unul. Profesorul Cătălin Savu a început jocul cu formula: Măstăcan – Stancu, Antofe, Florea, Anastasie – Ignat, Țuiu, Popov, Grigoraș, Gârleanu. Au mai jucat: Iancu, Cană, Chiciuc, Moisă.

Victoria din prima etapă a returului a propulsat CSU ”Dunărea de Jos” pe primul loc în Liga a IV-a, cel puțin până la disputarea derby-ului Unirea Braniștea – Zimbrul Slobozia Conachi. Pentru studenți urmează jocul de pe teren propriu cu cei de la Viitorul Umbrărești.    
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal