FOTBAL: Întăriri din Liga a III-a la Zimbrul Slobozia Conachi

5
Echipele din Liga a IV-a Galați se pregătesc de partea decisivă a sezonului, returul. Una dintre echipele cu șanse în câștigarea titlului, Zimbrul Slobozia Conachi, locul 3 cu 30 de puncte, un punct în spatele liderului Unirea Braniștea, a profitat de retragerea din eșalonul trei a celor de la Valea Mărului și a transferat doi jucători de la gruparea vălmăreană, Cristian Frunză și Emanoil Dodan, conform antrenorului echipei Florin Anghel.
Tehnicianul echipei din Slobozia Conachi ne-a vorbit și despre perioada de pregătire din această pauză competițională:  ”Din cauza vremii și a terenurilor impracticabile, am jucat un singur meci amical. Adversari au fost cei de la Sportul Ciorăști, unul dintre liderii din Liga a IV-a Vrancea. Am câștigat jocul cu socrul 10 – 0. Încercăm să mai jucăm un meci pe ultima sută de metri”. De asemenea, în pauza de iarnă echipa din Slobozia Conachi, deținătoarea Cupei României – faza județeană Galați, și-a trecut în cont un nou trofeu județean, Cupa de Iarnă ”Nicolae Rainea”.
La doar un punct în spatele liderului Ligii a IV-a, Unirea Braniștea, ”zimbrii”, prin vocea antrenorului Florin Anhgel, anunță că nu au ca obiectiv principal promovarea în Liga a III-a, dar dacă după primele etape din retur culoarul le va permite ”zimbrii” vor ataca promovarea în eșalonul superior.  ”În funcție de rezultatele din primele cinci – șase etape vom vedea ce strategie vom adopta. După cum știți în primele cinci – șase etape cele patru contracandidate vor juca între ele. În funcție de parcursul din aceste etape vom vedea ce va fi”, ne-a spus antrenorul Florin Anghel.
Referitor la barajul de promovare în Liga a III-a, unde campioana județului Galași va întâlni campioana din Brăila, antrenorul echipei din Slobozia Conachi ne-a spus: ”Va fi un baraj greu. Din ce am înțeles atât cei de la Ianca, cât și cei de la Făurei, primele două clasate din Liga a IV-a Brăila, își doresc să promoveze în Liga a III-a. Vom vedea ce va fi”. 
 
Returul Ligii a IV-a va debuta cu un prim derby, Zimbrul Slobozia Conachi va juca pe terenul liderului Unirea Braniștea.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal