FOTBAL: Liderul deschide etapa a 15-a din Liga a IV-a. Gloria Ivești și Unirea Braniștea se întâlnesc în derby-ul etapei

49
În Liga a IV-a Galați sunt programate sâmbătă și duminică meciurile din etapa a 15-a, etapa a II-a din retur. Cel mai important meci al etapei se va juca pe stadionul ”Nicu Nour” din Ivești, între două dintre cele patru echipe implicate în lupta pentru titlu, Gloria Ivești, locul 4, și campioana de toamnă Unirea Braniștea, locul 3. 
Etapa a doua din retur va fi deschisă de jocul liderului, CSU ”Dunărea de Jos” cu cei de la Viitorul Umbrărești. Meciul este programat să se dispute pe stadionul ”Dunărea”, sâmbătă, 17 martie, de la ora 12.00. Un alt meci interesant al etapei este programat pe stadionul Siderurgistul din Galați. Duminică, 18 martie, de la ora 12.00, pe stadionul Siderurgistul, viceliderul din Liga a IV-a, Zimbrul Slobozia Conachi va juca cu Agrostar Tulucești. Celelalte jocuri ale etapei: Juventus Toflea – Victoria Independența, Avântul Vânători – Muncitorul Ghidigeni, (17 martie, ora 12.00), Avântul Drăgănești – Quantum Club Galați (18 martie, ora 12.00). 

CSU ”Dunărea de Jos” conduce în Liga
a IV-a Galați cu 33 de puncte din 13 jocuri, la egalitate de puncte cu
echipa de pe locul doi, Zimbrul Slobozia Conachi, cele două echipe fiind
departajate de golaveraj, +53 CSU, +38 Zimbrul. Campioana de toamnă,
Unirea Braniștea este pe locul trei cu 31 de puncte, iar plutonul
fruntaș este încheiat de Gloria Ivești cu 29 de puncte.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal