FOTBAL: Lieștiul a ajuns la a zecea victorie stagională după ce s-a impus în restanța cu Sănătatea Darabani

19
În Liga a III-a s-au disputat miercuri jocurile din etapa a 18-a, etapă restantă de la începutul lunii martie, amânată din cauza vremii nefavorabile. Dintre cele două echipe gălățene rămase în Liga a III-a au evoluat dor cei de la Sporting Liești. Trupa pregătită de Ionuț Niculcea și Dorinel Matei a primit replica, pe teren propriu, a celor de la Sănătatea Darabani și s-au impus cu scorul 1 – 0, prin golul marcat de Zaharia, în minutele de prelungire ale jocului. 

Jocul cu echipa din Darabani a fost început de Sporting Liești cu formula: Vădeanu – Stancu, Manea, Maftei, Ciurea, David, Munchiu, Gohoreanu, Iancu, Mihu, Dănăilă. Au mai jucat: Zaharia, Lovin, Subotic, Constantinescu.  

Victoria cu echipa din Darabani este a zecea în actuala ediție a Ligii a III-a pentru Sporting Liești, în clasament echipa gălățeană este pe locul cinci cu 33 de puncte din 17 jocuri, un punct mai puțin decât echipa de pe locul patru SC Oțelul, șase puncte distanță față de liderul Aerostar Bacău, dar și un avans de cinci puncte față de echipa de pe locul șase Olimpic Cetate Râșnov. Pentru echipa din Liești urmează un nou joc pe teren propriu, sâmbătă, 31 martie, de la ora 15.00, cu cei de la CSM Roman, urmând ca marți, 3 aprilie, să joace pe terenul celor de la KSE Târgu Secuiesc. 
Altfel, SC Oțelul a câștigat la ”masa verde” jocul cu Metalosport Galați – echipă exclusă din toate competițiile de FRF. Pentru SC Oțelul urmează jocul de pe teren propriu cu cei de la Sănătatea Darabani, 31 martie, ora 15.00.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal