FOTBAL: Liga a IV-a revine cu etapa a 17-a

57
După pauza de la finalul săptămânii trecute, etapa a fost amânată din cauza condițiilor meteorologice, fotbalul județean revine în acest weekend cu jocurile din etapa a 17-a. Cele patru echipe implicate în lupta la titlu pornesc favorite în jocurile din etapa a patra din retur. 
Liderul, CSU ”Dunărea de Jos”, va juca în unul din cele două jocuri de sâmbătă, 31 martie, ce deschid etapa. De la ora 12.00, pe terenul care ar trebui să aibă iarbă al stadionului Dunărea, studenții profesorului Cătălin Savu vor juca cu cei de la Agrostar Tulucești, echipă ce ocupă locul 5 în clasamentul al zi din Liga a IV-a Galați. Tot sâmbătă, de la aceeași oră 12.00, Juventus Toflea are programat meci pe teren propriu cu cei de la Viitorul Umbrărești. 
La Galați va juca și viceliderul Ligii, Zimbrul Slobozia Conachi. Duminică, de la ora 10.00, pe sinteticul de la stadionul Siderurgistul, gruparea din Slobozia Conachi va juca cu cei de la Avântul Vânători (locul 8). ”Zimbrii” își dispută meciurile de pe teren propriu la Galați, stadionul Siderurgistul, sau la Schela, din cauza lucrărilor de reamenajare a stadionului din Slobozia Conachi.     
Gloria Ivești, echipa de pe locul trei în primul eșalon fotbalistic județean, are programat un nou joc pe teren propriu, stadionul ”Nicu Nour”, duminică, de la ora 12.00, cu cei de la Muncitorul Ghidigeni, echipă clasată pe locul 11 în Liga a IV-a, în timp ce Unirea Braniștea, echipa care închide ”careul de ași” din Liga a IV-a, va juca pe terenul penultimei clasate, Avântul Drăgănești. În celălalt meci al etapei duminică, de la ora 12.00, Viitorul Costache Negri va juca pe teren propriu cu cei de la Quantum Club Galați. Victoria Independența stă în etapa a 17-a, din cauza numărului impar de echipe din Liga a IV-a.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal