FOTBAL: ”Panterele” au meci important pentru promovarea în prima ligă

11
Echipa feminină FC Universitatea are programată sâmbătă o nouă ”finală” în drumul spre promovarea în Liga I. De la ora 10.15!, pe terenul sintetic al stadionului Siderurgistul, ”panterele” vor juca cu Onix Râmnicu Sărat, în etapa a opta din Liga secundă. 
Universitarele conduc în seria I, Liga a II-a, cu 22 de puncte din opt jocuri, șapte victorii, o remiză, golaveraj 33 – 5, trei puncte mai mult, dar și un joc în plus, față de echipa de pe locul doi, Selena Constanța, principala contracandidată la promovarea în eșalonul de elită. În ”finala” de sâmbătă gălățencele nu vor avea o misiune ușoară, chiar dacă este nou promovată în liga secundă echipa din Râmnicu Sărat este a treia în clasamentul la zi din Liga II-a cu 13 puncte din 7 jocuri. Față de gruparea din Râmnicu Sărat ”panterele” au avantajul meciului tur, câștigat de echipa condusă de Gabi Călinescu și Alexandru Caracaș cu scorul 4  -1. 
Meciul de sâmbătă se va disputa în cadrul etapei a opta din Liga a II-a și va fi condus de o brigadă de arbitri gălățeni. La centru a fost desemnat Dorin Burloiu, iar la cele două linii vor fi: Florin Alexandru Vișani și Daniel Băraru. 
În etapa din weekend vor relua meciurile din retur și contracandidatele de la Selena Constanța. Viceliderul va juca tot sâmbătă, dar de la ora 11.00, pe teren propriu, cu ”pisicile roșii” de la Măgura Bacău. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal