FOTBAL: ”Panterele” de la FC Universitatea continuă parcursul fără greșeală spre Liga I

30
”Panterele” de la FC Universitatea continuă parcursul fără greșeală în drumul spre Liga I. Gălățencele au jucat sâmbătă, dis-de-dimineață, de la ora 10.15, pe sinteticul de la Siderurgistul, cu Onix Râmnicu Sărat, echipa de pe locul trei, grupare ce, la prima vedere, se putea implica în lupta pentru promovarea în eșalonul superior. 
Liderul nu le-a oferit prea multe șanse fetelor de la Râmnicu Sărat să demonstreze de ce sunt pe locul trei și s-a impus cu 3 – 1. Loredana Nica a deschis scorul rapid, în minutul 9, până în pauză universitarele și-au dublat avantajul, prin reușita internaționalei din Republica Moldova, Dumitrița Prisăcari Irina Topal in minutul 40. La reluare ”panterele” s-a desprins la 3 – 0, minutul 49, după o altă reușită a Irinei Topal. Cu opt minute înainte de final oaspetele, venite la Galați cu o echipă ”scurtă”, au marcat totuși golul de onoare cu opt minute înainte de final. 
Victoria cu Onix este a opta în actuala ediție a ligii secunde pentru FC Universitatea, iar în clasament gruparea condusă de Gabriel Călinescu și Alexandru Caracaș este prima cu 25 de puncte din 9 jocuri, golaveraj 36 – 6. Pentru FC Universitatea urmează deplasarea de la Dolhești, unde vor întâlni Armonia, în jurul datei de 15 aprilie, urmând ca pe teren propriu să joace în etapa a X-a cu Măgura Bacău, 22 aprilie.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal