FOTBAL: ”Panterele” s-au impus la Craiova și au mai făcut pas spre Liga I

6
foto: AFC Universitatea Galați
Campioana de toamnă din Liga a II-a, FC Universitatea Galați, a început în forță partea a doua a campionatului ligii secunde. ”Panterele” au jucat duminică pe terenul celor de la Real 2 Craiova, club de tradiție în fotbalul feminin din România cu echipe înscrise în toate cele trei ligi feminine din România
Echipa condusă de Gabriel Călinescu și Alexandru Caracaș a mai făcut un pas spre promovarea în Liga I și s-a impus cu scorul 2 – 1 în jocul de la Craiova, după ce la pauză cele două echipe se aflau la egalitate, scor 1 – 1. Monica Bențoiu a deschis scorul pentru ”pantere” în minutul 23, gazdele au egalat înainte de pauză, iar Elena Răduc, jucătoare sosită în pauza de iarnă, a adus victoria echipei gălățene cu zece minute înainte de final.   
În clasament FC Universitatea este prima cu 22 de puncte din opt jocuri, golaveraj 33 – 5, trei puncte, și un joc în plus, față de echipa de pe locul doi Selena Constanța. Până la finalul sezonului universitarele mai au de jucat șase finale, următoarea este programată sâmbătă, 31 martie, de la ora 10.15, cu echipa de pe locul trei, Onix Râmnicu Sărat.     
Altfel, echipa satelit a clubului gălățean a obținut a treia victorie în actuala ediție din Liga a III-a, scor 1 – 0, tot cu una dintre echipele satelit a clubului din Craiova, Real 2 Craiova. Pentru satelit golul a fost marcat de Roxana Ioan în minutul 22.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal