FOTBAL: ”Satelitul” de la FC Universitatea a obținut a treia victorie stagională

31
Cuplajul de la Centrul Turistic pentru Agrement și Sport de la Craiova dintre cele două echipe de senioare ale FC Universitatea Galați și  echipele satelit ale clubului de prima ligă Real Craiova a fost deschis de jocul din Liga a III-a dintre Real 3 Craiova și FC Universitatea 2 Galați. 
”Panterele” de la FC Universitatea s-au revanșat în fața oltencelor după remiza, scor 3 – 3, de la Galați, meciul de debut absolut al gălățencelor în Liga a III-a. Golul victoriei gălățene a fost marcat de Roxana Ioan, în minutul 22. Victoria de la Craiova este a treia pentru gruparea gălățeană, iar în clasament cele două adversare de duminică fac schimb de locuri. FC Universitatea urcă pe locul cinci cu zece puncte, la două puncte de echipa de pe ultima treaptă a podiumului, Dream Team București, 12 puncte.

Jocul de la Craiova a fost început de FC Universitatea 2 cu formula: Mirela Ciobotaru – Diana Năcuță, Elena Șușuianu, Maria Popa, Gina Velea, Ana Călin, Roxana Ioan, Denysa Negoiță, Diana Stoian, Andreea Surcică, Ștefania Treanță. Rezerve: Ionica Zaharia, Doriana Păun, Eugenia Gherghișan, Iuliana Ursu. Antrenori: Alexandru Caracaș și Gabriel Călinescu
Pentru echipa gălățeană urmează duelul de pe teren propriu, sâmbătă, 14 aprilie, cu Dream Team București, joc ce se va disputa în cadrul etapei a IX-a din Liga a III-a, seria I.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal