FUTSAL: United ratează finala Cupei U 19 după înfrângerea spectaculoasă cu Pro Tineret Sighișoara

9

Echipa sub 19 ani United Galați a pierdut meciul de debut de la turneul final al Cupei României. Juniorii vicecampionilor au cedat cu scorul 4 – 5, la pauză 1 – 1, jocul cu Pro Tineret Sighișoara, după un meci spectaculos. Înfrângerea cu echipa din Sighișoara este sinonimă cu eliminarea pentru gălățeni, ei nu mai pot câștiga grupa, indiferent de rezultatul jocului cu Dunărea Călărași.
United a deschis scorul prin Robert Grecu, scorul pauzei a fost 1 – 1, după egalarea mureșenilor. În partea secundă echipa din Sighișoara s-a desprins la 4 – 1, însă United a revenit și s-a apropiat la 4 – 3, prin golurile marcate de Matei Boșneagă și Cosmin Petică. La scorul  4 – 3 gălățenii au jucat timp de două minute în inferioritate numerică, ”short – handed” peste care United a trecut fără gol încasat, însă echipa din Sighișoara a marcat pentru 5 – 3 când United evolua în efectiv complet. În finalul jocului a venit rândul gălățenilor să evolueze în ”power play”, la fel fără efect pe tabelă, United a stabilit scorul final cu 2.10 înainte de final, gol Marius Arhire.
 
Pentru United urmează duminică meciul al doilea meci din grupă cu Dunărea Călărași, meci cu miză doar pentru echipa din Călărași. În primul meci al grupei de la Arad, sâmbătă, Pro Tineret Sighișoara a remizat, scor 3 – 3, cu Dunărea Călărași, iar United poate doar să decidă în meciul de mâine echipa care va câștiga grupa și va juca în finala Cupei României.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal