FUTSAL: United s-a oprit în sferturile Cupei

4
La fel ca în precedenta ediție a Cupei României echipa de futsal de la CS United Galați s-a oprit în faza sferturilor de finală din competiția KO. Dacă sezonul trecut gălățenii au părăsit Cupă după înfrângerea, scor 1 – 6, de la Deva, echipă ce avea să ajungă în finala competiției, actuala ediția a fost părăsită de gălățeni după  ce au pierdut cu scorul 2 – 7, jocul de la Miercurea Ciuc, pe terenul nou promovatei în Liga I Imperial Wet Miercurea Ciuc.
Jocul din Harghita a fost echilibrat în prima parte, la pauză gazdele aveau avantaj de un gol, scor 2 – 1, golul gălățenilor a fost marcat de Cireș în minutul 10. La reluare ciucanii au marcat de trei ori consecutiv în trei minute, 26, 27, 28, și s-au desprins decisiv, United a marcat în partea secundă prin Burdujel, minutul 37, pentru socrul 6 -2. Chiar dacă este nou promovată în prima ligă echipa din Miercurea Ciuc are în lot o serie de jucători străini, de altfel, toate cele șapte goluri ale harghitenilor au fost marcate de jucătorii străini din rotație. 
Pentru United urmează jocul de pe teren propriu din Liga I, vineri, 9 martie, de la ora 18.00, cu cei de la Muncitorul Reșița, joc din etapa a 16-a, din sezonul regulat.    

CS United participă la turneul final, Final 6, al Cupei cu echipa sub 19 ani

Dacă seniorii au ratat accederea la turneul final, Final 4, al Cupei, echipa U 19 este calificată la turneul final, Final 6, al Cupei României rezervată juniorilor sub 19 ani.  Alături de United la turneul final, Final 6, au mai obținut calificarea:
Autobergamo Deva, Șoimii Șimand, Arad, Pro Tineret Sighișoara, Imperial
Wet Miercurea Ciuc și Dunărea Călărași. La turneul final cele șase
echipe vor fi împărțite în două grupe de trei echipei, câștigătoarele
celor două grupe vor juca finala Cupei României U 19. Gazda turneului
final urmează să fie stabilită. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal