FUTSAL: United U 19 își cunoaște adversarii de la turneul final, Final 6, al Cupei

14
foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Participantă în premieră la Cupa României sub 19 ani, competiție ce se află la a doua ediție, echipa de juniori sub 19 ani s-a calificat la turneul final, Final 6, al Cupei României. Gruparea gălățeană și-a aflat recent adversarii de la turneul final al Cupei României. Alături de United U 19 la turneul final al Cupei vor mai participa echipele sub 19 ani de la: Autobergamo Deva, Șoimii Simand (Arad), Imperial WET Miercurea Ciuc, Dunărea Călărași și Pro Tineret Sighișoara. 
La turneul final cele șase echipe au fost împărțite, prin tragere la sorți, în două grupe de trei echipe. United va juca în grupa a doua alături de: Pro Tineret Sighișoara, 24 martie, ora 19.00, și Dunărea Călărași, 25 martie, ora 15.00. Grupa va fi deschisă de jocul dintre Pro Tineret Sighișoara și Dunărea Călărași, 23 martie, ora 19.00. În cealaltă grupă vor evolua: Autobergamo Deva, Imperial Miercurea Ciuc și Șoimii Simand. La finalul jocurilor din grupe câștigătoarele grupelor vor juca finala Cupei României. Turneul final se va disputa între 23 și 26 martie, la Sala Sporturilor Aurel Vlaciu din Arad. 
Despre parcursul dina cest an a echipei de juniori sub 19 ani de la CS United, antrenorul juniorilor, Cristi Ștfeu a spus: ”În acest sezon avem rezultate notabile la
Campionatul sub 19 ani, ne-am calificat la turneul final, Final 6, al
Cupei României, suntem pe primul loc în grupa de calificare din
campionat.
Am dat mereu încredere jucătorilor gălățeni și la echipa mare. Aria de
selecție este mică, dar potențialul este enorm. Am putea să creștem
nivelul și să facem o piramida solida”
Pentru a ajunge la turneul final, Final 6, al Cupei United a trecut prin două tururi. În faza a II-a gălățenii au trecut de Olimpia Râmnicu Sărat cu dublă victorie, 10-5 la Galați, și 7-2 la Râmnicu Sărat, iar în faza premergătoare turneului final echipa gălățeană a eliminat Internazionale Traian Vaslui după 2 – 1 la Galați și 3 – 4 la Vaslui. 
Altfel, în Campionatul Național al juniorilor sub 19 ani United este pe locul doi în seria a II-a cu 13 puncte din 6 jocuri, un punct, și un joc mai puțin decât echipa de pe primul loc, Dunărea Călărași. United trebuia să dispute meciul din etapa a 7-a la data de 11 martie, pe teren propriu cu Viitorul Buzău, dar jocul a fost amânat, echipa gălățeană are doi jucători, Robert Crișan și Matei Boșneagă, selecționați în lotul echipei naționale sub 18 ani pentru un stagiu de pregătire în Cehia. Următorul joc în Campionatul Național al juniorilor sub 19 ani pentru United este programat pe teren propriu la data de 25 martie, cu Viitorul Vernești, Buzău.   
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal