Gălățenii reiau vineri jocurile din Liga a III-a

6
După amânarea de la finalul săptămânii trecute Liga a III-a revine în finalul acestei săptămâni cu jocurile din etapa a 17-a, prima din retur. Față de prima parte a sezonului județul Galați a pierdut una dintre cele patru echipe, Avântul Valea Mărului s-a retras din competiție și va pierde toate meciurile cu 3 – 0. Celelalte trei echipe vor juca în prima etapă din anul 2018, a doua din retur, vineri, 9 martie, începând cu ora 15.00, toate cele trei echipe gălățene vor juca în deplasare. 
SC Oțelul va începe cu un meci în Harghita pe terenul celor de la AFC Odorheiu Secuiesc. Gruparea gălățeană reia lupta pentru promovarea în liga secundă de pe locul patru, la două puncte în spatele liderului Aerostar Bacău. Primul adversar din 2018 al gălățenilor ocupă locul 13 în seria I, rămas penultimul după retragerea celor de la Valea Mărului, cu 9 puncte. 
Și Sporting Liești începe returul pe terenul uneia dintre codașele seriei. Vineri, de la ora 15.00, echipa din Liești va juca pe terenul celor de la CSM Pașcani, locul 12, 10 puncte. Echipa din Liești abordează returul de pe locul șase cu 24 de puncte, la egalitate de puncte cu echipa de pe locul cinci, KSE Târgu Secuiesc, locul cinci fiind unul dintre obiectivele echipei în acest sezon. 
Cealaltă echipă gălățeană din Liga a III-a, Metalosport, a revenit asupra deciziei de retragere din campionat pe ultima sută de metri și va juca în primul meci din 2018 pe terenul viceliderului seriei CSM Roman. Metalosport este ultima în clasamentul seriei I din Liga a III-a cu -6 puncte, iar cu câteva zile înainte de primul meci oficial din 2018 au susținut un meci amical, câștigat, scor 3 – 2, cu viceliderul Ligii a IV-a Galați CSU ”Dunărea de Jos”. Față de prima parte a campionatului lotul celor de la Metalosport a fost îmbunătățit cu mai mulți jucători printre care și șase componenți ai celor de la CSU ”Dunărea de Jos”.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal