Gloria Ivești a învins campioana de toamnă. ”Ne place să jucăm fotbal și de aici rezultatele noastre”

30
La prima apariție oficială, din anul 2018, în fața propriilor suporteri Gloria Ivești le-a oferit o victorie de senzație fanilor, 2 – 0 cu campioana de toamnă din Liga a IV-a Unirea Braniștea. Victoria cu echipa ce a iernat pe primul loc în primul eșalon fotbalistic județean se datorează, în mare parte, portarului Robert Covîț. Am obținut o victorie care le poate reaprinde jucătorilor flacăra speranței la promovare, grație și celor doua parade senzaționale ale portarului nostru, Robert Covîț, care a apărat două penalty-uri într-un minut”, ne-a spus președintele de la Gloria Ivești, Sebastian Bobocea, despre victoria cu echipa din Braniștea. 
Victoria cu Unirea Braniștea a urcat pe locul trei Gloria, gruparea ce își dispută jocurile de pe teren propriu pe stadionul ”Nicu Nour” este la patru puncte de lider, iar lupta pentru titlu este deschisă în continuare. ”Am întâlnit o echipă care ne-a pus reale probleme, țin să le mulțumesc băieților pentru această victorie minunată. Suntem mulțumiți, ne gândim deja la meciul viitor. Atmosfera în sânul echipei a fost mereu foarte bună, băieții sunt împreună de foarte mult timp, am venit cu niște întăriri care au făcut diferența. Formăm un grup puternic, competitiv și vrem sa luptam pana la capăt pentru promovare”, a completat Sebastian Bobocea . 

Despre secretul succesului de la Ivești Sebastian Bobocea ne-a spus: ”Din punct de vedere personal, vreau să redăm jucătorilor și suporterilor fotbalului județean, bucuria fotbalului. De ceva timp, multi au început să vadă fotbalul în cifre și să uite de minge…Noi încercăm să arătăm tuturor că “DACĂ FACI CEEA CE IȚI PLACE, NU TREBUIE SĂ MUNCEȘTI NICI MĂCAR O ZI ÎN VIAȚA TA. Ne place să jucăm fotbal și de aici rezultatele noastre!”.
În jocul cu Unirea Braniștea antrenorul Fănică Rusu a trimis în teren următoarea formulă: R. Covîț, Ion I, M. Lupu, G Iordache, M. Alecsandrescu, A. Sava, M. Cristea, L. Nunu, C. Racoviță ,
O Batista, I Gurău. Au mai jucat: Corozel, L Tiron, C. Spiru.  Marcatori au fost: Cl. Racoviță și Corozel. Gloria Ivești a urcat pe locul trei în Liga a IV-a, 32 de puncte, la patru puncte în spatele liderului CSU ”Dunărea de Jos”. Pentru Gloria urmează jocul de pe terenul celor de la Agrostar Tulucești. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal