HANDBAL: CSU Danubius s-a oprit în sferturile Cupei

2
Echipa feminină de handbal CSU Danubius s-a oprit în turul secund, faza sferturilor de finală, din Cupa României. Disputat la Roman, pe terenul celor de la CSM, într-o singură manșă, jocul din sferturi a fost pierdut de CSU cu scorul 25- 19. La pauză gazdele au intrat în avantaj, scor 16 – 13, după o primă repriză echilibrată, dar cu echipa gazdă având inițiativa. După 13 minute de joc cele două echipe se aflau la egalitate, scor 7 – 7, după un parțial 3 – 0 al gălățencelor. Acela a fost ultimul moment de echilibru al jocului, Danubius a revenit în finaul jocului, minutul 41, s-a apropiat la un singur gol, scor 17 – 16, dar nu a mai reușit egalarea.  
Dajana Jovanovska a fost cea mai bună marcatoare a jocului cu 9 goluri, secondată de cealaltă jucătoare macedoneancă din lot Elena Livrinikj cu 4 goluri. După ce în precedentul tur a eliminat SCM Gloria Buzău, după victoria 24 – 17 de la Buzău, CSU Danubius părăsește actuala ediție a Cupei după înfrângerea de la Roman. 
Pentru CSU Danubius urmează jocul de pe teren propriu cu SCM Craiova, meci ce este programat să se dispute miercuri, 31 martie, la Galați.